Prime Minister's Office
PM pays tribute to Sant Kabir Das ji on his Jayanti
24 JUN 2021 3:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Sant Kabir Das ji on his Jayanti.
The Prime Minister said that Sant Kabir Das ji not only fought against social evils but also taught the lesson of humanity and love to the world. The path that he showed will continue to inspire generations to move forward on the path of brotherhood and goodwill.
The Prime Minister also shared pictures of his visit to Maghar, nirvana sthali of Sant Kabir Das a few years ago.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସନ୍ଥ କବୀର ଦାସ ଜୀଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
24 JUN 2021 3:14PM by PIB Bhubaneswar
ସନ୍ଥ କବୀର ଦାସ ଜୀଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜ୍ଞାପନ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ସନ୍ଥ କବୀର ଦାସ ଜୀ ସାମାଜିକ କୁସଂସ୍କାର ବିରୁଦ୍ଧରେ କେବଳ ଲଢେଇ କରୁନଥିଲେ, ସେ ବିଶ୍ଵକୁ ପ୍ରେମ ଏବଂ ମାନବିକତାର ଶିକ୍ଷା ମଧ୍ୟ ଦେଇଥିଲେ । ସେ ଦେଖାଇଥିବା ମାର୍ଗ ପିଢି ପରେ ପିଢିଙ୍କୁ ଭାଇଚାରା ଏବଂ ଶାନ୍ତିର ପଥରେ ଆଗକୁ ବଢିବା ପାଇଁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ ।
କିଛି ବର୍ଷ ପୂର୍ବେ ସନ୍ଥ କବୀର ଦାସଙ୍କ ନିର୍ବାଣ ସ୍ଥଳି ମଗର ଗସ୍ତ ବେଳର କେତେକ ଛବି ମଧ୍ୟ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସେୟାର କରିଥିଲେ ।