Prime Minister's Office
Today’s meeting on J&K is an important step in the ongoing efforts towards a developed and progressive J&K: PM
Our priority is to strengthen grassroots democracy in J&K: PM
Delimitation has to happen at a quick pace so that J&K gets an elected Government: PM
24 JUN 2021 8:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called today’s meeting with political leaders from Jammu and Kashmir an important step in the ongoing efforts towards a developed and progressive J&K, where all-round growth is furthered.
In a series of tweets after the meeting, the Prime Minister said.
“Today’s meeting with political leaders from Jammu and Kashmir is an important step in the ongoing efforts towards a developed and progressive J&K, where all-round growth is furthered.
Our priority is to strengthen grassroots democracy in J&K. Delimitation has to happen at a quick pace so that polls can happen and J&K gets an elected Government that gives strength to J&K’s development trajectory.
Our democracy’s biggest strength is the ability to sit across a table and exchange views. I told the leaders of J&K that it is the people, specially the youth who have to provide political leadership to J&K, and ensure their aspirations are duly fulfilled.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জে. অমসুং কে.গী মতাংদা ঙসি পাঙথোকখিবা মীফম অসি জে. অমসুং কে.বু চাউখৎপা অমসুং খুমাং চাউশিনবা অমা ওইহন্নবা মাইকৈদা হৌজিক হোৎনরিবা অসিগী মরু ওইবা খোঙথাং অমনি: পি.এম.
ঐখোয়গী মরু ওইবা মীৎয়েং অসি জে. অমসুং কে.গী গ্রাসরুৎ দেমোক্রেসী মপাঙ্গল কনখৎহনবনি: পি.এম.
জে. অমসুং কে.দা মীখল পাঙথোক্তুনা সরকার অমা লৈহন্নবা দিলিমিতেসন খোঙজেল য়াংনা পাঙথোকপা মথৌ তাই: পি.এম.
24 JUN 2021 8:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি জম্মু অমসুং কাশ্মিরদগী রাজনিতীগী লুচিংবশিংগা লোইননা পাঙথোকখিবা মীফম অসি লম পুম্নমক মখা তানা খুমাং চাউশিনহন্নবা, জে. অমসুং কে.বু চাউখৎপা অমসুং খুমাং চাউশিনবা অমা ওইহন্নবা মাইকৈদা হৌজিক হোৎনরিবশিং অসিগী মরু ওইবা খোঙথাং অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
মীফম পাঙথোক্লবা মতুংদা মথং-মথং ত্বিৎ তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি,
“ঙসিগী জম্মু অমসুং কাশ্মিরদগী রাজনিতীগী লুচিংবশিংগা লোইননা পাঙথোকখিবা মীফম অসি লম পুম্নমক মখা তানা খুমাং চাউশিনহন্নবা, জে. অমসুং কে.বু চাউখৎপা অমসুং খুমাং চাউশিনবা অমা ওইহন্নবা মাইকৈদা হৌজিক হোৎনরিবশিং অসিগী মরু ওইবা খোঙথাং অমনি ।
ঐখোয়গী মরু ওইবা মীৎয়েং অসি জে. অমসুং কে.গী গ্রাসরুৎ দেমোক্রেসী অসি মপাঙ্গল কনখৎহনবনি। মীখল পাঙথোক্নবা অমসুং জে. অমসুং কে.গী চাউখৎ-থৌরাংগী ত্রেজেক্তরীদা পাঙ্গল হাপকদবা সরকার অমা জে. অমসুং কে.দা লৈনবা দিলিমিতেসন খোঙজেল য়াংনা তৌহনবা মথৌ তাই।
ঐখোয়গী দেমোক্রেসীগী খ্বাইদগী কনবা পাঙ্গল অসি তেবল অমদা ফম্মিন্নদুনা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্নবা ঙমহনবা অসিনা ওইরি। জে. অমসুং কে.গী লুচিংবশিংদা ঐহাক্না জে. অমসুং কে.দা রাজনিতীগী লুচিংবশিং অসি মীয়াম্ননি মরু ওইনা নহারোলশিংনা পীগদবনি অমদি মখোয়গী অনীংবশিং অদু থুংহনবা তাই হায়না হায়খি।”