প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডিপিআইআইটিৰ সচিব ড০ গুৰুপ্ৰসাদ মহাপাত্ৰৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
19 JUN 2021 10:07AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ডিপিআইআইটিৰ সচিব ড০ গুৰুপ্ৰসাদ মহাপাত্ৰৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ডিপিআইআইটিৰ সচিব ড০ গুৰুপ্ৰসাদ মহাপাত্ৰৰ বিয়োগত দুঃখিত হৈছো৷ মই তেওঁৰ সৈতে গুজৰাট আৰু কেন্দ্ৰত বহু সময়ধৰি কাম কৰিলো৷ প্ৰশাসনিক দিশত তেওঁৰ এক অসাধাৰণ দক্ষতা আছে আৰু তেওঁ অভিনৱ কাম-কাজৰ বাবে জনপ্ৰিয় আছিল৷ তেওঁৰ পৰিয়ালৰ লগতে বন্ধুবৰ্গকো সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ওম শান্তি৷”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of DPIIT Secretary, Dr. Guruprasad Mohapatra
19 JUN 2021 10:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of DPIIT Secretary, Dr. Guruprasad Mohapatra.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of Dr. Guruprasad Mohapatra, DPIIT Secretary. I had worked with him extensively in Gujarat and at the Centre. He had a great understanding of administrative issues and was known for his innovative zeal. Condolences to his family and friends. Om Shanti."