প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দি.পি.আই.আই.তি.গী সেক্ত্রেতরী দাঃ গুরুপ্রসাদ মোহাপত্রনা লৈখদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
19 JUN 2021 10:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দি.পি.আই.আই.তি.গী সেক্ত্রেতরী দাঃ গুরুপ্রসাদ মোহাপত্রনা লৈখদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “দি.পি.আই.আই.তি.গী সেক্ত্রেতরী দাঃ গুরুপ্রসাদ মোহাপত্রনা লৈখদবা অসি অৱাবা অমনি। ঐহাক্না গুজরাত্তা থবক থৌরম কয়া অমা মহাক্কা তৌমিন্নখি। মহাক্না এদমিনিস্ত্রেতিবকী হিরম কয়াদা য়াম্না মুন্না খঙই অমসুং মহাক্কী অনৌবা ৱাখল্লোলগীদমক মীয়াম্না খঙনৈ। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of DPIIT Secretary, Dr. Guruprasad Mohapatra
19 JUN 2021 10:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of DPIIT Secretary, Dr. Guruprasad Mohapatra.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of Dr. Guruprasad Mohapatra, DPIIT Secretary. I had worked with him extensively in Gujarat and at the Centre. He had a great understanding of administrative issues and was known for his innovative zeal. Condolences to his family and friends. Om Shanti."