প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রেকোর্ত থমখিবা ভেক্সিনেসন মশীংগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
21 JUN 2021 7:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসিগী রেকোর্ত থমখিবা ভেক্সিনেসন মশীংগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে অমসুং ফ্রনলাইন ওইরিবা কোরোনা লান্মীশিংবু মখোয়গী কন্না হোৎনজরিবা থবকশিংগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“ঙসিগী রেকোর্ত থমখিবা ভেক্সিনেসনগী মশীং অসি হরাওনিঙাইনি। কোবিদ-১৯ লান্থেংনবদা ভেক্সিন অসিনা ঐখোয়গী খ্বায়দগী চাওরবা খুলায় অমা ওইরি। ভেক্সিন কাপখ্রবশিংগীদমক হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকচরি অমসুং মশীং য়াম্লবা নাগরিকশিংদা ভেক্সিন অসিবু কন্ন হোৎনদুনা ফংহল্লিবা ফ্রনলাইন লান্মীশিংবু থাগৎপা ফোংদোকচরি।
ভারতনা য়াইফরে!”

Prime Minister's Office
PM lauds record breaking vaccination numbers
21 JUN 2021 7:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed happiness over today's record breaking vaccination numbers and has praised frontline Corona warriors for their hard work.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Today’s record-breaking vaccination numbers are gladdening. The vaccine remains our strongest weapon to fight COVID-19. Congratulations to those who got vaccinated and kudos to all the front-line warriors working hard to ensure so many citizens got the vaccine.
Well done India!"