প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হিস এক্সিলেন্সী ইব্রাহীম রেইসীনা ইরানগী রাজস্ত্রপতি ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
20 JUN 2021 2:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিস এক্সিলেন্সী ইব্রাহীম রেইসীনা ইস্লামিক রিপব্লিক ওফ ইরানগী রাজস্ত্রপতি ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “হিস এক্সিলেন্সী ইব্রাহীম রেইসীনা ইস্লামিক রিপব্লিক ওফ ইরানগী রাজস্ত্রপতি ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। ঐহাক্না মহাক্কা লোইননা পুন্না থবক তৌদুনা মখা তানা ভারত অমসুং ইরানগী মরক্তা লৈরিবা অফবা মরী অসি হেন্না চেৎশিনহল্লগনি হায়না আশা তৌরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates His Excellency Ebrahim Raisi on his election as President of Iran
20 JUN 2021 2:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated His Excellency Ebrahim Raisi on his election as President of the Islamic Republic of Iran.
In a tweet, the Prime Minister said, "Congratulations to His Excellency Ebrahim Raisi on his election as President of the Islamic Republic of Iran. I look forward to working with him to further strengthen the warm ties between India and Iran."