প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ড০ ইন্দিৰা হৃদয়েশৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
13 JUN 2021 1:59PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ড০ ইন্দিৰা হৃদয়েশৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্যালয়ৰ টুইটাৰত কয়, “ড০ ইন্দিৰা হৃদয়েশ জীয়ে একাধিক সামূহিক সেৱা প্ৰচেষ্টাৰ প্ৰতি অগ্ৰণী ভূমিকা পালন কৰিছিল৷ তেওঁ এগৰাকী কৰ্মক্ষম বিধায়ক আছিল আৰু প্ৰশাসনিক কাম-কাজতো তেওঁৰ যথেষ্ট অভিজ্ঞতা আছিল৷ তেওঁৰ মৃত্যুত শোকহত হৈছো৷ মই তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু সমৰ্থকসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ওম শান্তিঃ PM @narendramodi.”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Dr. Indira Hridayesh
13 JUN 2021 1:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Dr. Indira Hridayesh.
PMO tweeted, "Dr. Indira Hridayesh Ji was at the forefront of several community service efforts. She made a mark as an effective legislator and also had rich administrative experience. Saddened by her demise. Condolences to her family and supporters. Om Shanti: PM @narendramodi"