প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অমৃতভাই কাদিওয়ালাৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
12 JUN 2021 7:19PM by PIB Guwahati
অমৃতভাই কাদিওয়ালাৰ দেহাৱসানত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটি টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "আৰএছএছৰ গুজৰাট প্ৰান্তৰ নেতা অমৃতভাই কাদিওয়ালাৰ মৃত্যুত মৰ্মাহত হৈছো। তেওঁৰ সামাজিক বৰঙণি চিৰস্মৰণীয় হৈ থাকিব। তেওঁৰ বিদেহী আত্মাৰ শান্তিৰ অৰ্থে আন্তৰিক প্ৰাৰ্থনা জনালো....ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Amrutbhai Kadiwala
12 JUN 2021 7:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Shri Amrutbhai Kadiwala.
In a tweet, the Prime Minister said, "Pained on demise of RSS Gujarat Prant leader Shri Amrutbhai Kadiwala. His social contribution shall ever be remembered. Heartfelt prayer for the peace of departed soul....Om shanti."