Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Amrutbhai Kadiwala
12 JUN 2021 7:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Shri Amrutbhai Kadiwala.
In a tweet, the Prime Minister said, "Pained on demise of RSS Gujarat Prant leader Shri Amrutbhai Kadiwala. His social contribution shall ever be remembered. Heartfelt prayer for the peace of departed soul....Om shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী অমরুতভাই কাদিৱালানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
12 JUN 2021 7:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী অমরুতভাই কাদিৱালানা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি, “আর.এস.এস. গুজরাত প্রান্তগী লুচিংবা শ্রী অম্রুতভাই কাদিৱালানা লৈখিদবা অসি নুঙাইজদে। মহাক্না সমাজগীদমক লৌরম্বা থৌদাংশিং নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। লৈখিদ্রবগী থৱায়গীদমক ইংনা চিক্না লৈনবা থৌনিজরি ... ওম শান্তি”।