ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ଡିଂକୋ ସିଂଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
10 JUN 2021 11:31AM by PIB Bhubaneswar
ମୁଷ୍ଠୀ ଯୋଦ୍ଧା (ବକ୍ସର) ଶ୍ରୀ ଡିଂକୋ ସିଂଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
“ଶ୍ରୀ ଡିଂକୋ ସିଂ କ୍ରୀଡାଜଗତର ଜଣେ ପ୍ରସିଦ୍ଧ ଖେଳାଳୀ ଥିଲେ । ଜଣେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ବକ୍ସର ଯିଏକି ଅନେକ ପୁରସ୍କାର ଅର୍ଜନ କରିଥିଲେ ଏବଂ ବକ୍ସିଂର ଲୋକପ୍ରିୟତାକୁ ବୃଦ୍ଧି କରାଇବାରେ ତାଙ୍କର ବିଶେଷ ଅବଦାନ ରହିଥିଲା । ତାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ମୁଁ ମର୍ମାହତ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କ ପ୍ରତି ମୋର ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି” ।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Dingko Singh
10 JUN 2021 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of boxer Shri Dingko Singh.
In a tweet Shri Modi said:
“Shri Dingko Singh was a sporting superstar, an outstanding boxer who earned several laurels and also contributed to furthering the popularity of boxing. Saddened by his passing away. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”