Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Dingko Singh
10 JUN 2021 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of boxer Shri Dingko Singh.
In a tweet Shri Modi said:
“Shri Dingko Singh was a sporting superstar, an outstanding boxer who earned several laurels and also contributed to furthering the popularity of boxing. Saddened by his passing away. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী ডিংকো সিঙৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 JUN 2021 11:31AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বক্সাৰ শ্ৰী ডিংকো সিঙৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
‘শ্ৰী ডিংকো সিং আছিল এগৰাকী অসাধাৰণ ক্ৰীড়া ব্যক্তিত্ব, এগৰাকী উৎকৃষ্ট বক্সাৰ যিয়ে কেইবাটাও সন্মান অৰ্জন কৰিছিল আৰু বক্সিঙৰ জনপ্ৰিয়তা বৃদ্ধিত অগ্ৰণী ভূমিকা পালন কৰিছিল। তেওঁৰ মৃত্যুত মই শোকাহত। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জনাইছোঁ। ওম শান্তি।’