Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Dingko Singh
10 JUN 2021 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of boxer Shri Dingko Singh.
In a tweet Shri Modi said:
“Shri Dingko Singh was a sporting superstar, an outstanding boxer who earned several laurels and also contributed to furthering the popularity of boxing. Saddened by his passing away. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী দিংকো সিংহনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
10 JUN 2021 11:31AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বোক্সর শ্রী দিংকো সিংহনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি,
“শ্রী দিংকো সিংহ শান্ন-খোৎনবগী মরমদা মমিং লৈরবা, মিংচৎ কয়া ফংখ্রবা অমসুং বোক্সিং চাউখৎনবা হোৎনখিবা মশক থোকপা বোক্সর অমা ওইরম্মি। মহাক্না লৈখিদবা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমনি। মহাক্কী ইমুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবা ময়ামগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”।