প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱেস্ত বেঙ্গলগী শরুক খরদা ব্রজ তাবদগী থৱাই মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে, লৈখিদ্রবশিংগীদমক এক্স-গ্রেসিয়া অয়াবা পীখ্রে
07 JUN 2021 9:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱেস্ত বেঙ্গলগী শরুক খরদা ব্রজ তাবদগী থৱাই মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "ৱেস্ত বেঙ্গলগী শরুক খরদা ব্রজ তাবদগী থৱাই মাংখ্রবা নুংশিরবা মীওইশিংগী ইমুং মনুং পুম্নমক্না খাংলিবা অৱাবা নুংঙাইতবা অদুগুম্না ঐগী ৱাখল্লোন অসিনসু খল্লি৷ অশোক-অপন নংলিবশিং অদুসু অথুবা মতমদা ফবা ওইরসনু৷"
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱেস্ত বেঙ্গোলগী তোঙান-তোঙানবা শরুকশিংদা ব্রজনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ অনি অনি অমসুং শোক্লবশিংগীদমক লুপা ৫০,০০০গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা অয়াবা পীখ্রে।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to lightning in parts of West Bengal Approve Ex-gratia for the victims
07 JUN 2021 9:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to lightning in parts of West Bengal.
In a tweet, the Prime Minister said, "My thoughts are with all those who lost their near and dear ones due to lightning in parts of West Bengal. May the injured recover at the earliest."
The Prime Minister also approved an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from the PMNRF for the next of kin of those who have lost their lives and Rs. 50,000 for the injured.