স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিডৰ শেহতীয়া তথ্য
28 MAY 2021 9:21AM by PIB Guwahati
চিকিৎসাধীন ৰোগীৰ সংখ্যা ২৩,৪৩,১৫২জনলৈ হ্ৰাস৷
বিগত ২৪ ঘণ্টাত চিকিৎসাধীন ৰোগীৰ সংখ্যা ৭৬,৭৫৫জন কমিল৷
নতুন আক্ৰান্তৰ সংখ্যা ১.৮৬লাখেৰে এই গতি ক্ৰমান্বয়ে হ্ৰাস পাই আছে৷
বিগত ৪৪দিনৰ পাছত এয়া সৰ্বনিম্ন আক্ৰান্ত হিচাপে বিবেচিত হৈছে৷
এতিয়ালৈকে দেশত মুঠ ২,৪৮,৯৩,৪১০জন ৰোগী আৰোগ্য হৈছে৷ বিগত ২৪ ঘণ্টাত ২,৫৯,৪৫৯জন ৰোগী আৰোগ্য হৈছে৷
একেৰাহে ১৫দিন দৈনিক নতুন আক্ৰান্তৰ সংখ্যাতকৈ আৰোগ্যৰ সংখ্যা অধিক হৈছে৷
আৰোগ্যৰ হাৰ ৯০.৩৪%লৈ উন্নীত৷
সাপ্তাহিক পজিটিভিটিৰ হাৰ বৰ্তমান ১০.৪২% হৈছে৷
একেৰাহে চাৰিদিন ধৰি দৈনিক পজিটিভিটিৰ হাৰ ১০শতাংশতকৈ হ্ৰাস পাই ৯.০০% হৈছে৷
ৰাষ্ট্ৰজোৰা টিকাকৰণ অভিযানৰ অধীনত এতিয়ালৈকে ২০.৫৭ কোটি ভেকচিন ড’জ প্ৰদান কৰা হৈছে৷
পৰীক্ষাৰ সুবিধা ক্ৰমান্বয়ে বৃদ্ধি কৰাৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত বিগত ২৪ ঘণ্টাত ২১.৭০লাখ পৰীক্ষা সম্পন্ন কৰা হৈছে৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
28 MAY 2021 9:21AM by PIB Delhi
Active Caseload further declines to 23,43,152
Active Cases decrease by 76,755 in last 24 hours
At 1.86 Lakh Cases, declining trend in new cases continues.
Daily new cases are lowest in last 44 days.
2,48,93,410 total Recoveries across the country so far.
2,59,459patients recovered during last 24 hours.
Recoveries continue to outnumber the Daily New Cases for the 15th consecutive day
Recovery Rate increases to 90.34%
Weekly Positivity Rate currently at 10.42%
Daily positivity rate at 9.00%, less than 10% for 4 consecutive days.
20.57 Cr. Vaccine Doses administered so far under Nationwide Vaccination Drive
Testing capacity substantially ramped up- 20.7 lakh tests conducted in last 24 hours