স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯ৰ শেহতীয়া তথ্য
27 MAY 2021 9:43AM by PIB Guwahati
চিকিৎসাধীন ৰোগীৰ সংখ্যা ২৪,১৯,৯০৭জনলৈ হ্ৰাস৷
বিগত ২৪ ঘণ্টাত চিকিৎসাধীন ৰোগীৰ সংখ্যা ৭৫,৬৮৪জন কমিল৷
নতুন আক্ৰান্তৰ সংখ্যা ২.১১লাখেৰে এই গতি ক্ৰমান্বয়ে হ্ৰাস পাই আছে৷
এতিয়ালৈকে দেশত মুঠ ২,৪৬,৩৩,৯৫১জন ৰোগী আৰোগ্য হৈছে৷ বিগত ২৪ ঘণ্টাত ২,৮৪,১৩৫জন ৰোগী আৰোগ্য হৈছে৷
একেৰাহে ১৪দিন দৈনিক নতুন আক্ৰান্তৰ সংখ্যাতকৈ আৰোগ্যৰ সংখ্যা অধিক হৈছে৷
আৰোগ্যৰ হাৰ ৯০.০১%লৈ উন্নীত৷
সাপ্তাহিক পজিটিভিটিৰ হাৰ বৰ্তমান ১০.৯৩% হৈছে৷
একেৰাহে তিনিদিন ধৰি দৈনিক পজিটিভিটিৰ হাৰ ১০শতাংশতকৈ হ্ৰাস পাই ৯.৭৯% হৈছে৷
ৰাষ্ট্ৰজোৰা টিকাকৰণ অভিযানৰ অধীনত এতিয়ালৈকে ২০.২৭ কোটি ভেকচিন ড’জ প্ৰদান কৰা হৈছে৷
আমেৰিকাৰ পাছতে ২০ কোটিতকৈ অধিক লোকক টিকাকৰণ কৰা দ্বিতীয়খন দেশ হৈছে ভাৰত৷
বিগত ২৪ ঘণ্টাত ২১.৫৭লাখ পৰীক্ষা সম্পন্ন কৰা হৈছে৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
27 MAY 2021 9:43AM by PIB Delhi
Active Caseload further declines to 24,19,907
Active Cases decrease by 75,684 in last 24 hours
At 2.11 Lakh Cases, declining trend in new cases is maintained
2,46,33,951 total Recoveries across the country so far. 2,83,135patients recovered during last 24 hours.
Recoveries continue to outnumber the Daily New Cases for the 14th consecutive day
Recovery Rate increases to 90.01%
Weekly Positivity Rate currently at 10.93%
Daily positivity rate at 9.79%, less than 10% for 3 consecutive days.
20.27 Cr. Vaccine Doses administered so far under Nationwide Vaccination Drive
After the USA, India is the 2nd country to achieve the 20 cr Vaccination doses landmark
Testing capacity substantially ramped up- 21.57 lakh tests conducted in last 24 hours