হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
27 MAY 2021 9:43AM by PIB Imphal
এক্তিব কেসলোদ মখাতানা ২৪,১৯,৯০৭তা হন্থখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা এক্তিব কেস মশিং ৭৫,৬৮৪ হন্থখ্রে
কেস লাখ ২.১১ লাক্তুনা, নৌনা লাক্লিবা কেস মশিংগী ত্রেন্দ মখাতানা হন্থরকখ্রে
হৌজিক ফাওবদা মীওই পুন্না ২,৪৬,৩৩,৯৫১ লাইচৎ অসিদগী নাবা ফখ্রে৷ হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লাইচৎ অসিদগী পেসেন্ত ২,৮৩,১৩৫ নাবা ফখি৷
থংননা ১৪নি শুবা নুমিৎকি ওইনা নুংতি-নুমিৎ খুদিংগী লাকপা অনৌবা কেস মশিংনা নুংতি-নুমিৎ খুদিংগী লাইচৎ অসিদগী ফরকখিবগী মশিংনা হেন্দুনা লাক্লি
রিকোভরী রেত অসি ৯০.০১%দা হেনগৎখ্রে
হৌজিক হৌজিক চয়োলগী ওইনা ওইরিবা পোজিতিব রেত অসি ১০.৯৩%নি
নুংতি-নুমিৎ খুদিংগী পোজিতিব ওইবগী চাং অসি ৯.৭৯%নি, থংননা ৩শুবা নুমিৎকি ওইনা ১০%দগী তানা লাকখ্রে৷
হৌজিক ফাওবদা নেসনৱাইদ ভেক্সিনেসন দ্রাইবকি মখাদা ভেক্সিন দোজ কোতি ২০.২৭ কাপখ্রে
য়ু.এস.এ.গী মতুংদা, ভারতনা ভেক্সিনেসন দোজ কোতি ২০ কাপ্পা ঙম্বগী লেন্দৱার্ক ফংবা ঙম্বা অনিশুবা লৈবাক ওই
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎতুনা তেস্ত তৌবগী চাং লাখ ২১.৫৭ য়ৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
27 MAY 2021 9:43AM by PIB Delhi
Active Caseload further declines to 24,19,907
Active Cases decrease by 75,684 in last 24 hours
At 2.11 Lakh Cases, declining trend in new cases is maintained
2,46,33,951 total Recoveries across the country so far. 2,83,135patients recovered during last 24 hours.
Recoveries continue to outnumber the Daily New Cases for the 14th consecutive day
Recovery Rate increases to 90.01%
Weekly Positivity Rate currently at 10.93%
Daily positivity rate at 9.79%, less than 10% for 3 consecutive days.
20.27 Cr. Vaccine Doses administered so far under Nationwide Vaccination Drive
After the USA, India is the 2nd country to achieve the 20 cr Vaccination doses landmark
Testing capacity substantially ramped up- 21.57 lakh tests conducted in last 24 hours