প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিতারাম য়েচুরীগী মচানুপা আশিস লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
22 APR 2021 9:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিতারাম য়েচুরীগী মচানুপা আশিসনা মনুং-মতম চাদনা অমসুং লাইবক থীবা ওইনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ অমদা অসুম্না ফোংদোকখি, “শ্রী সিতারাম য়েচুরীজীগী মফমদা মহাক্কী মচানুপা আশিসনা মনুং-মতম চাদনা অমসুং লাইবক থীবা ওইনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Sitaram Yechury’s son Ashish
22 APR 2021 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the tragic and untimely demise of Shri Sitaram Yechury’s son Ashish.
In a tweet, the Prime Minister said, "Condolences to Shri Sitaram Yechury Ji and his family on the tragic and untimely demise of his son, Ashish. Om Shanti."