Prime Minister's Office
PM to interact with State and District officials across the country on COVID-19 management
17 MAY 2021 7:29PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will be interacting with field officials from States and Districts to converse about their experience in handling the pandemic at 11am on 18th May.
Many of these districts have seen a huge surge in cases and widespread infection.
The battle against COVID-19 across various States & Districts is being led at the cutting edge by field level officials. Many of them have shown great initiative and come out with imaginative solutions. A better appreciation of such initiatives will help towards developing effective response plan, targeted strategy implementation and support necessary policy interventions. Many effective measures have been taken - from ensuring that strict containment measures are undertaken to control the spread, to preparing the healthcare facilities for handling the raging second wave, to ensuing availability of healthcare workforce and a seamless supply chain for logistics, these districts in their relentless efforts to manage the situation also have success stories that could be replicated across the country.
Through their interaction with the Hon’ble Prime Minister, the officials will share some best practices, in addition to suggestions and recommendations for continuing our ongoing battle against COVID-19, especially in semi-urban and rural areas.
Officials from Karnataka, Bihar, Assam, Chandigarh, Tamil Nadu, Uttarakhand, MP, Goa, Himachal Pradesh, Delhi will take part in tomorrow’s meeting.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লৈবাক অসিদা লৈরিবা রাজ্য অমসুং জিলাগী ওফিসিয়েলশিংগা লোইননা কোবিদ-১৯ মেনেজমেন্তগী মতাংদা উন্নদুনা ৱারি শানরগনি
17 MAY 2021 7:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা মে ১৯গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা রাজ্যশিং অমসুং জিলাশিংগী ফিল্দ ওফিসিয়েলশিংনা লাইনা-লাইচৎ অসি থেংনবা মতমদা মখোয়দা লৈরিবা এক্সপরিয়েন্স অদুগী মতাংদা উন্নদুনা ৱারি শানরগনি৷
হায়রিবা জিলাশিং অসিগী মনুংদা জিলা কয়া অমদি কোবিদকি কেস য়াম্না ৱাংনা লৈবা অমসুং লাইচৎ অসি পাক-শন্না শন্দোরকপা থেংনরে৷
তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিং অমসুং জিলাশিংদা কোবিদ-১৯ লাইচৎকি মাইয়োক্তা থেংনরিবা লান অসিদা ফিল্দ লেবেল ওফিসিয়েলশিংনা কত্তিং এদজ শিজিন্নদুনা লমজিংলি৷ মখোয় ময়াম অমনা ফর-ফরবা ইনিসিয়েতিব উৎখ্রে অমসুং ইমাজিনেতিব ওইবা সোলুসনশিং পুথোরকখ্রে৷ অসিগুম্বা ইনিসিয়েতিবশিং অসিগী মনুংদা অফবা ইনিসিয়েতিব অমনা ইফেক্তিব ওইবা রেস্পোন্স প্লান শেম্বদা মতেং পাংলগনি, স্ত্রাতিজি ইমপ্লিমেন্ত তৌহনবদা মীৎয়েং থম্লগনি অমসুং তঙাই ফদবা পোলিসী ইন্তরবেন্সনশিং সপোর্ত তৌরগনি৷ লাইচৎ অসি শন্দোকপা থিংনবা য়াম্না চেকশিনবা কন্তেনমেন্ত মিজরশিং লৌখৎলিবা অসিদগী হৌদুনা, হেন্না তমথিরবা কোবিদকি অনিশুবা ৱেব অসি থেংনবা ঙম্নবা হেল্থকেয়র ফেসিলিতীশিং নিংথিনা থম্নবা, হেল্থকেয়র ৱার্কফোর্স লৈহন্নবা অমসুং লোজিস্তিকগীদমক সপ্লাই চেন কাইহন্দনা থম্নবা ইফেক্তিব ওইবা খোংথাং কয়ামরোম লৌখৎতুনা জিলাশিং অসিনা ফিভম অসি লাকশিন্নবা মখোয়না য়াম্না কন্না হোৎনদুনা মাই পাকখিবগী ৱারিশিং অদু লৈবাক অসিগী অতোপ্পা মফমশিংদা মতৌ তম্নহনবা য়ারগনি৷
ইকাই খুম্নরবা প্রধান মন্ত্রীগা উন্নদুনা ৱারি শান্নগদৌরিবা অসিদা, ওফিসিয়েলশিংনা কোবিদ-১৯ লাইচৎ অসিগী মাইয়োক্তা সেমি-আর্বান অমসুং রুরেল এরিয়াশিং অসিদা মখাতানা লান্থেংননবগীদমক সজেসনশিং অমসুং রিকম্মেন্দেসনশিং পীরিবা অসিগী মথক্তা খ্বাইদগী ফরবা প্রেক্তিস খরা সেয়র তৌরগনি৷
হয়েংগী মীফম অসিদা কর্নতাকা, বিহার, অসাম, চান্দিগর্হ, তামিল নাদু, উত্তরাখন্দ, এম.পি., গোৱা, হিমাচল প্রদেশ, দিল্লিগী ওফিসিয়েলশিংনা শরুক য়ারগনি৷