Prime Minister's Office
PM condoles demise of Professor M. S. Narasimhan
16 MAY 2021 11:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Professor M. S. Narasimhan.
In a tweet, the Prime Minister said,
"Professor M. S. Narasimhan will be remembered as an exemplary mathematician, who made a phenomenal impact worldwide. He also made a mark for his work beyond mathematics. Saddened by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রোফেসর এম.এস. নরসিমহন্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
16 MAY 2021 11:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রোফেসর এম.এস. নরসিমহন্না লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়,
“প্রোফেসর এম.এস. নরসিমহনবু মালেম শিনবা থুংনা শীংথানীংঙাই ওইবা শাফু অমা পীরমখিবা অথোইবা মেথমেতিসিয়ন অমা ওইনা নীংশিংহৌরগনি। মহাক্না মেথমেতিক্সতগী হেন্দোক্তুনা মহাক্না তৌরম্বা থবক্কী খুদম অমসু থমলমখি। মহাক্না লৈখিদবদা নুংঙাইদবা ফাওই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”