ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବାସବ ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ଜଗତଗୁରୁ ବାସବେଶ୍ଵରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
14 MAY 2021 9:57AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବାସବ ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ଜଗତଗୁରୁ ବାସବେଶ୍ଵରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ବାସବ ଜୟନ୍ତୀର ସ୍ଵତନ୍ତ୍ର ଅବସରରେ, ମୁଁ ଜଗତଗୁରୁ ବାସବେଶ୍ଵରଙ୍କ ନିକଟରେ ନତମସ୍ତକ ହେଉଛି । ତାଙ୍କର ପବିତ୍ର ବାଣୀ, ବିଶେଷକରି ସାମାଜିକ ସଶକ୍ତୀକରଣ, ସୌହାର୍ଦ୍ଦ୍ୟ, ଭାତୃତ୍ଵ ଏବଂ କରୁଣା ଭଳି ଉପଦେଶ ଅନେକ ଲୋକଙ୍କୁ ଅନୁପ୍ରାଣିତ କରି ଆସୁଥିବ” ।

Prime Minister's Office
PM bows to Jagadguru Basaveshwara on Basava Jayanthi
14 MAY 2021 9:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has bowed to Jagadguru Basaveshwara on Basava Jayanthi.
In a tweet, the Prime Minister said, "On the special occasion of Basava Jayanthi, I bow to Jagadguru Basaveshwara. His noble teachings, particularly the emphasis on social empowerment, harmony, brotherhood and compassion continue to inspire several people."