প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বসাবা জয়ন্থিদা জগদগুরু বসাবেশ্বরাদা খুরুমখ্রে
14 MAY 2021 9:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বসাবা জয়ন্থিদা জগদগুরু বসাবেশ্বরাদা খুরুমখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “বসাবা জয়ন্থিগী অখন্নবা থৌরম অসিদা, ঐহাক্না জগদগুরু বসাবেশ্বরাদা খুরুমজরী। মহাক্কী থোইদোকপা তাকপি-তম্বিবা, মরুওইনা সমাজগী শক্তি, অমত্তা ওইবা, মচিল-মনাও ওইবগী মরী অমসুং মিনুংশিনা মীওই কয়া অমদা পুক্নিং থৌগৎলি”।

Prime Minister's Office
PM bows to Jagadguru Basaveshwara on Basava Jayanthi
14 MAY 2021 9:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has bowed to Jagadguru Basaveshwara on Basava Jayanthi.
In a tweet, the Prime Minister said, "On the special occasion of Basava Jayanthi, I bow to Jagadguru Basaveshwara. His noble teachings, particularly the emphasis on social empowerment, harmony, brotherhood and compassion continue to inspire several people."