Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Yoga Guru Swami Adhyatmananda ji
08 MAY 2021 3:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Yoga Guru Swami Adhyatmananda ji.
In a tweet, Prime Minister paid tribute to him and recalled his simple way of explaining deep spiritual subjects. The Prime Minister remembered
How along with yoga education, Swami ji also served the society through many constructive activities run by Ahmedabad's Sivananda Ashram.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়োগ গুরু স্বামী অধ্যাত্মানন্দা জী লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
08 MAY 2021 3:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়োগ গুরু স্বামী অধ্যাত্মানন্দা জী লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখি অমসুং মহাক্না লাইনিং-লাইশোনগী লমদা অরাইবা মওংদা শন্দোক্না তাকপিরম্বা অদুবু নিংশিংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখি মদুদি য়োগ মহৈগা লোয়ন-লোয়ননা, স্বামী জীনা অহমেদবাদ সিবানন্দা আশ্রম্না শেন্নরিবা সমাজগী ওইবা চাওখৎ-থৌরাং কয়া অমগী থবক-থৌরমসু তৌবিরমখি।