প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী প্ৰতাপভাই শ্বাহৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
06 MAY 2021 5:42PM by PIB Guwahati
গুজৰাটৰ প্ৰাক্তন বিত্ত মন্ত্ৰী শ্ৰী প্ৰতাপভাই শ্বাহৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাজহুৱা জীৱন আৰু সাংবাদিকতাৰ ক্ষেত্ৰখনলৈ শ্ৰী শ্বাহে আগবঢ়াই থৈ যোৱা অৰিহণা শ্ৰদ্ধাৰে সোঁৱৰণ কৰাৰ লগতে তেওঁৰ বিদেহী আত্মাৰ চিৰশান্তি কামনা কৰিছে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শোক সন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনাও জ্ঞাপন কৰে।

Prime Minister's Office
PM Condoles the demise of Shri Pratapbhai Shah
06 MAY 2021 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Gujarat's former Finance Minister, Shri Pratapbhai Shah.
In a tweet, the Prime Minister remembered his contribution to the fields of public life and journalism and prayed for the peace of the departed soul. Shri Modi conveyed his condolences to the bereaved family.