Prime Minister's Office
PM Condoles the demise of Shri Pratapbhai Shah
06 MAY 2021 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Gujarat's former Finance Minister, Shri Pratapbhai Shah.
In a tweet, the Prime Minister remembered his contribution to the fields of public life and journalism and prayed for the peace of the departed soul. Shri Modi conveyed his condolences to the bereaved family.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী প্রতাপভাই শাহ লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
06 MAY 2021 5:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী হান্নগী ফাইনান্স মিনিস্তর, শ্রী প্রতাপভাই শাহ লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্না মীয়ামগী পুন্সি অমসুং জর্নালিজমগী লমদা লৌরম্বা থৌদাংশিংবু নিংশিংখি অমসুং মহাক্কী থৱায়না শান্তি লৈনবা থৌনিজখি। শ্রী মোদীনা অৱাবা তারবা ইমুং-মনুংদা শরুক য়াজরি হায়না ফোংদোকখি”।