প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী জগমোহন লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
04 MAY 2021 8:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী জগমোহন্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে ।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “জগমোহন জীনা লৈখিদবা অসি লৈবাক অসিগী য়াম্না চাওনা মাংজবা অমনি। মহাক অসি তমজনিঙাই ওইরবা অমদি শকখংলবা স্কোলর অমনি। মহাক্না মতম পুম্বদা ভারতকী ফনবগীদমক থবক তৌবীরমখি। মহাক্না মিনিস্তর ওইরিঙৈদা অনৌবা পোলিসী কয়া অমা পুথোকপীখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং নীংজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Jagmohan
04 MAY 2021 8:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Shri Jagmohan.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Jagmohan Ji’s demise is a monumental loss for our nation. He was an exemplary administrator and a renowned scholar. He always worked towards the betterment of India. His ministerial tenure was marked by innovative policy making. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."