প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চোলি চোৰাবজীৰ দেহাৱসানত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
30 APR 2021 11:32AM by PIB Guwahati
চোলি চোৰাবজীৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটা টুইটত, শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“চোলি চোৰাবজী এজন অসামান্য আইনজীৱী আৰু বুদ্ধিজীৱী আছিল। আইনৰ মাধ্যমেৰে, দৰিদ্ৰ আৰু নিপীড়িতসকলক সহায়ত তেওঁ অগ্ৰদূত আছিল। ভাৰতৰ এটৰ্নী জেনেৰেল হিচাপে লক্ষ্যণীয় কাৰ্যকালৰ বাবে তেওঁ স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব। তেওঁৰ বিয়োগত শোকাহত হৈছো। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু অনুৰাগীসকললৈ সমবেদনা জনাইছো।”

Prime Minister's Office
PM Condoles demise of Shri Soli Sorabjee
30 APR 2021 11:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Shri Soli Sorabjee.
In a tweet, Shri Modi said:
“Shri Soli Sorabjee was an outstanding lawyer and intellectual. Through law, he was at the forefront of helping the poor and downtrodden. He will be remembered for his noteworthy tenures India’s Attorney General. Saddened by his demise. Condolences to his family and admirers.”