প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সোলি সোরবজী লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
30 APR 2021 11:32AM by PIB Imphal
শ্রী সোলি সোরবজীনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি,
“শ্রী সোলি সোরবজী থোইদোক হেন্দোকপা উকিল অমসুং হৈথোই-শিংথোইরবা অমা ওইবিরম্মী। আইনগী থোংদা লায়ররবা অমসুং শোৎথরবশিংগী মতেং পাংনবগীদমক মমাং থাংদুনা লৈখিরম্মী। মহাক্না ইন্দিয়াগী এত্রোনী জেনেরেলদা তৌরম্বা শক্নাইরবা থবকশিংনা মহাকপু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।

Prime Minister's Office
PM Condoles demise of Shri Soli Sorabjee
30 APR 2021 11:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Shri Soli Sorabjee.
In a tweet, Shri Modi said:
“Shri Soli Sorabjee was an outstanding lawyer and intellectual. Through law, he was at the forefront of helping the poor and downtrodden. He will be remembered for his noteworthy tenures India’s Attorney General. Saddened by his demise. Condolences to his family and admirers.”