Prime Minister's Office
PM’s greetings on Statehood Day of Gujarat and Maharashtra
01 MAY 2021 9:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his greetings on Statehood Day of Gujarat and Maharashtra.
In a tweet, The Prime Minister said:
“Today, Gujarat and Maharashtra mark their Statehood Days. Both states are home to outstanding people, who have made landmark contributions to national growth. May these states fight COVID-19 successfully and may the people of these states be blessed with good health.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাৎ অমসুং মহারাস্ত্রাগী স্তেৎহুদ নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 MAY 2021 9:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাৎ অমসুং মহারাস্ত্রাগী স্তেৎহুদ নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ঙসি অসি গুজরাৎ অমসুং মহারাস্ত্রাগী স্তেৎহুদ ফংবা নুমিৎনি। রাজ্য অনি অসি লৈবাক অসিনা চাউখৎপদা মশক থোক্না তেংবাংলিবা মীওই কয়াগী ময়ুম ওইরিবা মফম্নি। রাজ্যশিং অসিনা কোবিদ-১৯গা মায়-পাক্না লান্থেংনবা ঙম্বা ওইসনু অমসুং মসিগী মীয়ামগী হকশেলসু তেক্ত-কায়দনা লৈবা ওইসনু”।