প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পন্দিত রাজন মিশ্রা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
25 APR 2021 8:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পন্দিত রাজন মিশ্রানা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা শ্রী মোদীনা হায় মদুদি পন্দিত রাজন মিশ্রানা মালেম অসিদা ক্লাসিকেল ইশৈদা কাওবা ঙম্লরোইদবা খুদম অমা থম্লমখি। বনারস ঘারানাগা মরী লৈনবা মিশ্রা জিনা ময়াম্বু থাদোক্তুনা চৎখিবা অসিনা কলা অমসুং ইশৈ-নোংমাইগী তাইবংদা মেনখৎপা ঙম্লরোইদবা মাংজবা অমনি। প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু পামজবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Pandit Rajan Mishra
25 APR 2021 8:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief on the death of Pandit Rajan Mishra.
In a tweet, Shri Modi said that Pandit Rajan Mishra has left an indelible mark on the world of classical music. Departure of Mishra ji who was associated with Banaras Gharana is an irreparable loss for the art and music world. The Prime Minister conveyed his condolences to his family and admirers in this hour of grief.