প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অসামৰিক সেৱা দিৱস উপলক্ষে চিভিল সেৱকসকলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
21 APR 2021 9:19AM by PIB Guwahati
অসামৰিক সেৱা দিৱস উপলক্ষে চিভিল সেৱকসকলক শুভেচ্ছা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এটা টুইটত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“অসামৰিক সেৱা দিৱস উপলক্ষে সকলো চিভিল সেৱককে অলেখ শুভেচ্ছা জনালো। ভিন্ন প্ৰান্ত আৰু বিভিন্ন খণ্ডত, তেওঁলোকে আমাৰ নাগৰিকক সহায় আৰু ৰাষ্ট্ৰীয় প্ৰগতিৰ বৰ্ধনৰ অৰ্থে অক্লান্তভাৱে কাম কৰি আছে। তেওঁলোকে যেন একেই উদ্দীপনাৰে ৰাষ্ট্ৰখনলৈ সেৱা আগবঢ়াই যায়, তাৰেই কামনা কৰিলো।”

Prime Minister's Office
PM wishes Civil Servants on the occasion of Civil Services Day
21 APR 2021 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished all Civil Servants on the occasion of Civil Services Day.
In a tweet Shri Modi, said:
“Best wishes to all Civil Servants on the occasion of Civil Services Day. In different terrains and across different sectors, they are working tirelessly to help our citizens and enhance national progress. May they keep serving the nation with the same zeal.”