প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সিবিল সর্বিস নুমিৎকী থৌরমদা সিবিল সর্বেন্তশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
21 APR 2021 9:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিবিল সর্বিস নুমিৎকী থৌরমদা সিবিল সর্বেন্ত পুম্বদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“সিবিল সর্বেন্ত পুম্বদা সিবিল সর্বিস নুমিৎকী থৌরম অসিদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। তেরেইন কয়া অমা অমসুং সেক্তর কয়া অমদা, মখোয়না চোকথবা নাইদনা ঐখোয়গী মীয়ামশিংবু মতেং পাংলি অমসুং লৈবাক অসিবু চাওখৎনবা হোৎনরি। মখোয়না লৈবাক অসিবু চপ মান্নবা থৌনা অমগা লোয়ননা মথৌ পাংথোকপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM wishes Civil Servants on the occasion of Civil Services Day
21 APR 2021 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished all Civil Servants on the occasion of Civil Services Day.
In a tweet Shri Modi, said:
“Best wishes to all Civil Servants on the occasion of Civil Services Day. In different terrains and across different sectors, they are working tirelessly to help our citizens and enhance national progress. May they keep serving the nation with the same zeal.”