প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামদা রাম নাবমীদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
মর্য়্যাদা কায়দনা থম্নবা অমসুং কোরোনাদগী ঙাকথোক্নবা খোঙথাং কয়া অমা লৌখৎনবা হায়জখ্রে
21 APR 2021 9:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা রাম নাবমীদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে অমসুং লোর্দ রামগী থৌজাল ফংদুনা লৈবা ওইরসনু হায়না থৌনিখ্রে।
শ্রী মোদীনা ত্বীত তৌরি মদুদি মার্য়্যাদা পুর্শোত্তামগী শ্রী রামনগী পাওজেলনা ঐখোয় পুম্বনা চৎনবি নিংথিনা থম্নবা অমসুং কোরোনাদগী ঙাকথোক্নবা খোঙথাং কয়া অমা ইনগদবনি। মহাক্না ‘দৱাই ভি, কোদাই ভি’ অমুক নিংশিংখি।

Prime Minister's Office
PM greets people on Ram Navmi
Calls to maintain Maryada and follow all preventive measures for safety from Corona
21 APR 2021 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on Ram Navmi and wished that all may continue to be blessed by the grace of Lord Ram.
Shri Modi tweeted that as per the message of the MaryadaPurshottam Shri Ram we all must maintain decorum and follow all the preventive measures for safety from Corona. He reminded ‘Dawai bhi Kadai bhi’