প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এপ্রিল ৮, ২০২১দা শ্রী গুরু তেগ বহাদুরজীগী ৪০০শুবা মপোক কুমওন (প্রকাশ পুরব) পাংথোকপগী অৱাংবা থাক্কী কম্মিতীগী মীফম্বু লুচিংগনি
07 APR 2021 10:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা এপ্রিল ৮, ২০২১দা অয়ুক্কী পুং ১১দা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা শ্রী গুরু তেগ বহাদুরজীগী ৪০০শুবা মপোক কুমওন (প্রকাশ পুরব) পাংথোকপগী অৱাংবা থাক্কী কম্মিতী (ঐচ.এল.সি.)গী মীফম্বু লুচিংগনি। কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিৎ শাহসু মীফম অসিদা শরুক য়াগনি। অখন্নবা থৌরম অসিবু মশক থোকহন্নবগীদমক্তা চহি অমা চুপ্না পাংথোক্কদবা থৌরমশিংগী থৌরাং য়াৎপগী হীরম কয়া মীফম অসিদা খন্নগনি।
অৱাংবা থাক্কী কম্মিতীগী মতাংদা ৱাফম খরাঃ
ঐচ.এল.সি. অসি শ্রী গুরু তেঘ বহাদুরজীগী ৪০০শুবা মপোক কুমওন পাংথোকপগা মরী লৈনবা পোলিসী, প্লান অমসুং থৌরম কয়াগী অয়াবা পীবা অমসুং থৌরমশিং অসিবু য়েংশিনবগী পান্দম ওইনা কেন্দ্র সরকারনা ওক্তোবর ২৪, ২০২০দা শেমখিবনি। কম্মিতী অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা চেয়রমেন ওইবগা লোয়ননা মেম্বর ৭০ য়াওরি।

Prime Minister's Office
PM to chair meeting of High Level Committee to commemorate the 400th Birth Anniversary (Prakash Purab) of Sri Guru Tegh Bahadur Ji on 8th April 2021
07 APR 2021 10:59AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will chair a meeting of the High-Level Committee (HLC) to commemorate the 400th Birth Anniversary (Prakash Purab) of Sri Guru Tegh Bahadur Ji, on 8th April 2021 at 1100 AM through video conferencing. Union Home Minister Shri Amit Shah will also attend the meeting. The meeting will discuss the year-long calendar of events planned to mark this special occasion.
About the High Level Committee
The HLC was constituted by the Union Government on 24th October 2020, to approve policies, plans and programs related to the commemoration of the 400th birth anniversary of Sri Guru Tegh Bahadur Ji along with supervision of the events. The HLC has 70 members including the Prime Minister as Chairman.