প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বঙ্গলাদেশকী ফোরেন মিনিস্তরনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
26 MAR 2021 4:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীগী পুৱারী ওইরবা নুমিৎ নিনিগী বঙ্গলাদেশ খোঙচৎ মনুংদা বঙ্গলাদেশকী ফোরেন মিনিস্তর দাঃ এ.কে. অব্দুল মোমেন্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে। লুচিংবা অনিমক্না মচিল-মনাওগী ওইবা হেন্না চেৎশিনবা মরী উৎখি অমসুং লৈবাক অনি অসিগী সোবরেন্তী, ইক্বেলিতী, থ্রস অমসুং অমগা-অমগা ৱাখল তাম্মিনবগী মরী চেৎশিনবা উৎখি।

Prime Minister's Office
Foreign Minister of Bangladesh calls on Prime Minister
26 MAR 2021 4:51PM by PIB Delhi
Foreign Minister of Bangladesh, Dr A.K. Abdul Momen called on Prime Minister Shri Narendra Modi, during the historic two-day visit of Prime Minister to Bangladesh. Both the Leaders reflected on deepening the fraternal ties and strengthening the all-encompassing partnership based on sovereignty, equality, trust and understanding that transcends a strategic partnership between the two countries.