প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী রাম স্বরুপ শর্ম্মনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
17 MAR 2021 12:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী রাম স্বরুপ শর্ম্মনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায় মদুদি, “শ্রী রাম স্বরুপ শর্ম্ম কৎথোক্লবা লুচিংবা অমনি, মহাক অসি মীয়ামগী অৱাবা কয়া অমদা পাম্বৈ পুথোক্তুনা মতেং পাংই। মহাক্না সমাজ অসি ফনবগীদমক চোকথবা নাইদনা থবক তৌই। মতম চাদনা অমসুং লাইবক থিবা থৌদোক অমদা মহাক্না লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা ফাওই। ঐহাক্কী ৱাখলনা মহাক্কী ইমুং অমসুং মহাক্কী মীওইশিংগী অৱাবা মতম অসিদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Ram Swaroop Sharma
17 MAR 2021 12:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Shri Ram Swaroop Sharma.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Ram Swaroop Sharma was a dedicated leader, who was always committed to solving people’s problems. He worked tirelessly for the betterment of society. Pained by his untimely and unfortunate demise. My thoughts are with his family and supporters in this sad hour. Om Shanti."