Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Ram Swaroop Sharma
17 MAR 2021 12:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Shri Ram Swaroop Sharma.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Ram Swaroop Sharma was a dedicated leader, who was always committed to solving people’s problems. He worked tirelessly for the betterment of society. Pained by his untimely and unfortunate demise. My thoughts are with his family and supporters in this sad hour. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী ৰাম স্বৰূপ শৰ্মাৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
17 MAR 2021 12:18PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী ৰাম স্বৰূপ শৰ্মাৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে কয়, “শ্ৰী ৰাম স্বৰূপ শৰ্মা এগৰাকী সমৰ্পিত নেতা, যিগৰাকীয়ে সদায় জনসাধাৰণৰ সমস্যা সমাধানৰ প্ৰতি দায়বদ্ধ আছিল৷ তেওঁ নিৰৱচ্চিন্নভাৱে সমাজৰ ভালৰ বাবে কাম কৰি আহিছে৷ তেওঁৰ অকাল আৰু দুৰ্ভাগ্যজনক বিয়োগত মৰ্মাহত হৈছো৷ এই দুখৰ সন্ধিক্ষণত তেওঁৰ পৰিয়ালৰ লগতে সমৰ্থকসকলৰ প্ৰতি গভীৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ঔঁম শান্তি৷”