প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিজু পতনায়কপু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
05 MAR 2021 10:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিজু পতনায়কপু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “বিজু বাবুবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎচরি। ভারতকীদমক মহাক্কী তুংগী মীৎয়েং, হ্যুমেন এম্পৱারমেন্তদা মহাক্কী অকনবা ৱাফম লোয়ন লোয়ননা সোসিএল জস্তিসনা ঐখোয় পুম্নমকপু পুক্নিং থৌগৎপীরি। ওরিশাগী চাউখৎ থৌরাংগীদমক মহাক্না হোৎনখিবশিং অদু জাতি অসিনা চাউথোকচরি। ”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Biju Patnaik on his birth anniversary
05 MAR 2021 10:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Biju Patnaik on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said, "Tributes to Biju Babu on his birth anniversary. His futuristic vision for India, emphasis on human empowerment as well as social justice inspires us all. The nation is proud of his efforts for Odisha’s progress."