সিবিল এবিয়েসন মন্ত্রালয়
২০২১গী ফেব্রুৱারীগী ২৮দা দোমেস্তিক পেসেঞ্জর ৩,১৩,৬৬৮ পাইখি
২০২০ মেগী ২৫ মতুং দোমেস্তিক ফ্লাইত মহৌশাগী ফিবমদা হঞ্জিল্লপদগী খ্বায়দগী মশীং য়াম্বা ওইরি
01 MAR 2021 12:33PM by PIB Imphal
দোমেস্তিক পেসেঞ্জরগী মশীং অসি ২০২১গী ফেব্রুৱারীগী ২৮ ফ্লাইত ২,৩৫৩দা ৩,১৩,৬৬৮ হেনগৎখি, হায়না সিবিল এবিএসনগী এম.ও.এস., আই./সি. শ্রী হারদীপ এস. পুরিনা হায়রি। মহাক্না মখা তানা হায় মদুদি ২০২০ মেগী ২৫ মতুং দোমেস্তিক ফ্লাইত মহৌশাগী ফিবমদা হঞ্জিল্লপদগী খ্বায়দগী মশীং য়াম্বা ওইরি।
২০২১গী ফেব্রুৱারীগী ২৮ ফাওবদা অপুনবা ফ্লাইত পাইখিবা অসি ৪৬৯৯নি। অপুনবা এয়রপোর্ততা পুনখিবা মীশিংনা ৬,১৭,৮২৪ ওইরি।
কোবিদ-১৯গী লায়চৎ অসিনা শন্দোরকপদগী মতুংদা দোমেস্তিক ফ্লাইতশিং অসি ২০২০ মার্চগী ২৪ (১১:59)গী অহিং নোংয়াইদগী হৌরগা অথিংবা থমদুনা লাকখিবনি। থবকশিং অসি থা অনিগী মতুং ২০২০ মেগী ২৫ হৌখিবনি।

Ministry of Civil Aviation
3,13,668 Domestic Passengers fly on 28th February 2021
Highest number since resumption of Domestic Flights on 25th May 2020
01 MAR 2021 12:33PM by PIB Delhi
Number of domestic passengers on 28th February 2021 rose to 3,13,668 on 2,353 flights, Shri Hardeep S Puri, MoS, I/C, Civil Aviation said. He added that this is the highest since resumption of domestic flights on 25th May 2020.
Total flight movements on 28th February 2021 were 4699. The total number of footfalls on airports was 6,17,824.
In the wake of Covid-19 pandemic, domestic flight operations were ceased with effect from midnight (11:59 pm) of 24th March 2020. The operation resumed after two months on 25th May 2020.