প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. কোবিদ-১৯ বেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে
01 MAR 2021 7:49AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নই দিল্লীগী এম্সতা মহাক্কী কোবিদ-১৯ বেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, "এম্সতা ঐহাক্কী কোবিদ-১৯ বেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা মালেমগী লাঞ্জং অসি মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐখোয়গী দোক্তরশিং অমসুং সাইন্তিস্তশিংনা খোঙজেল য়াংনা থবক তৌখিবগী মওং অসি শীংথানিংঙাই ওই। বেক্সিন অসি কাপ্পগী ইলিজিবল ওইরবা মীপুম খুদিংদা ঐহাক্না অপিল তৌজরি। ঐখোয় পুন্না ভারতপু কোবিদ-১৯ ফ্রী ওইহন্নবা হোৎনরসি!"

Prime Minister's Office
PM takes first dose of COVID-19 vaccine
01 MAR 2021 7:49AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi took his first dose of the COVID-19 vaccine today, at AIIMS New Delhi.
In a tweet, the Prime Minister said, "Took my first dose of the COVID-19 vaccine at AIIMS. Remarkable how our doctors and scientists have worked in quick time to strengthen the global fight against COVID-19. I appeal to all those who are eligible to take the vaccine. Together, let us make India COVID-19 free!"