প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অৱসৰপ্রাপ্ত ন্যায়াধীশ এম. ৰামা জোইছৰ মৃত্যুত প্রধানমন্ত্রীৰ শোক প্ৰকাশ
16 FEB 2021 12:34PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে অৱসৰপ্রাপ্ত বিচাৰপতি এম. ৰামা জইছৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্রকাশ কৰিছে।
আজি এক টুইটযোগে প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, ‘অৱসৰপ্রাপ্ত বিচাৰপতি এম. ৰামা জইছ আছিল এগৰাকী প্রতিষ্ঠিত বুদ্ধিজীৱি তথা বিচাৰপতি। তেখেতৰ গভীৰ জ্ঞান আৰু ভাৰতৰ গণতান্ত্রিক ভিত্তিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আগবঢ়োৱা অৱদানৰ তেওঁ উচ্চ প্রশংসিত হৈছিল। তেখেতৰ মৃত্যুত শোকাহত হৈছোঁ। তেখেতৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্রতি এই দুখৰ সময়ত আমি সমবেদনা জনাইছোঁ। ঔঁম শান্তি।’

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Justice (Retd.) M. Rama Jois
16 FEB 2021 12:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Justice (Retd.) M. Rama Jois.
In a tweet, the Prime Minister said, "Justice(Retd.) M. Rama Jois was a towering intellectual and jurist. He was admired for his rich intellect and contributions towards making India’s democratic fabric stronger. Saddened by his demise. My thoughts are with his family and admirers in this sad hour. Om Shanti."