প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জস্তিস (থবক্তগী পোত্থারবা) এম. রামা জোইসনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
16 FEB 2021 12:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জস্তিস (থবক্তগী পোত্থারবা) এম. রামা জোইসনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায় মদুদি, “জস্তিস (থবক্তগী পোত্থারবা) এম. রামা জোইস অসি য়াম্না লৌশিং লৈবা অমসুং জুরিস্ত অমনি। মহাক অসি মহাক্কী লৌশিং লৈবা অমসুং ইন্দিয়াগী দেমোক্রেতিক ফেব্রিক অসি হেন্না কন্নবা থৌদাং লৌবদা থাগৎনরি। মহাক্না লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না নুঙাইতবা ফাওই। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা ঐহাক্না মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়ারি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Justice (Retd.) M. Rama Jois
16 FEB 2021 12:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Justice (Retd.) M. Rama Jois.
In a tweet, the Prime Minister said, "Justice(Retd.) M. Rama Jois was a towering intellectual and jurist. He was admired for his rich intellect and contributions towards making India’s democratic fabric stronger. Saddened by his demise. My thoughts are with his family and admirers in this sad hour. Om Shanti."