Prime Minister's Office
PM condoles deaths in a bus accident in Sidhi, approves ex-gratia
16 FEB 2021 3:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the deaths in a bus accident in Sidhi, Madhya Pradesh.
The Prime Minister Office tweeted quoting the Prime Minister “bus accident in MP’s Sidhi is horrific. Condolences to the bereaved families. The local administration is actively involved in rescue and relief work.”
The Prime Minister also approved ex-gratia. The PMO tweeted “PM @narendramodi has approved an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from Prime Minister’s National Relief Fund for the next of kin of those who have lost their lives due to the bus accident in Sidhi, Madhya Pradesh. Rs. 50,000 would be given to those seriously injured.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিধিগী বস এক্সিদেন্তদা লৈখদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে, এক্স-গ্রেসিয়াগী অয়াবা পীখ্রে
16 FEB 2021 3:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশকী সিধিদা বস এক্সিদেন্তদা লৈখদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসতী প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা হায় মদুদি, “এম.পি.গী সিধিদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ত অসি অকি-তুজুংনিঙাই ওই। লৈখদ্রবশিংগী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। লোকেলগী ওইবা এদমিনিস্ত্রেসন্না কনবগী থবক্তা হকথেংননা য়াওরি”।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়াগী অয়াবসু পীখ্রে। পি.এম.ও.না ত্বীত তৌরক্লি, “PM @narendramodi প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দদগী এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ ২ মধ্য প্রদেশকী সিধিদা বস এক্সিদেন্তদা মপুন্সি মাংখ্রবশিং খুদিংমক মখোয়গী নক্নবশিংদা পীখ্রে। এক্সিদেন্ত অসিদা য়াম্না থিনা শোক্লবশিংগীদমক শেনফম ওইনা লুপা ৫০,০০০গী পীখ্রে”।