Ministry of Health and Family Welfare
33 States/UTs have less than 5,000 Active Cases
No fatality reported in 18 States/UTs in the last 24 hours
Nearly 83 lakh beneficiaries vaccinated against COVID19
15 FEB 2021 12:19PM by PIB Delhi
India’s total Active Caseload currently stands at 1.39 lakh (1,39,637) today. The active caseload consists of 1.28% of India’s total Positive Cases.
33 States & UTs have reported less than 5,000 active cases in the last 24 hours. Tripura and Daman & Diu & Dadra & Nagar Haveli currently have only 2 active cases each.
Three States namely Kerala, Maharashtra and Karnataka cumulatively account for 77% (76.5%) of India’s total active cases. Kerala, Maharashtra together compose 74.72% of the total active cases.
Eighteen States/UTs have not reported any deaths in the last 24 hours. These are Assam, Rajasthan, Odisha, Andhra Pradesh, Haryana, Jharkhand, Uttarakhand, Manipur, Nagaland, Lakshadweep, Meghalaya, Sikkim, A&N Islands, Ladakh (UT), Mizoram, Arunachal Pradesh, Tripura and D&D & D&N.
Also, ten States and UTs have reported no deaths in the last week. These are A&N Islands, Arunachal Pradesh, D&D & D&N, Ladakh (UT),Lakshadweep, Manipur, Nagaland, Sikkim, and Tripura.
As on 15thFebruary, 2021, till 8:00 AM, the cumulative number of healthcare and frontline workers vaccinated against COVID19 in the country has reached nearly 83 lakhs.
82,85,295 beneficiaries have been vaccinated through 1,73,729 sessions, as per the provisional report till 8 am today. These include 59,88,113 HCWs (1st dose), 24,561 HCWs (2nd dose) and 22,72,621FLWs (1st dose).
The 2nd dose of COVID19 vaccination started on 13th February, 2021 for those beneficiaries who have completed 28 days after receipt of the 1st dose.
S.
No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1st Dose
2nd Dose
Total Doses
1
A & N Islands
3,646
0
3,646
2
Andhra Pradesh
3,56,521
5,820
3,62,341
3
Arunachal Pradesh
15,633
461
16,094
4
Assam
1,27,658
2,215
1,29,873
5
Bihar
4,92,152
0
4,92,152
6
Chandigarh
8,660
143
8,803
7
Chhattisgarh
2,62,092
895
2,62,987
8
Dadra & Nagar Haveli
2,922
41
2,963
9
Daman & Diu
1,121
30
1,151
10
Delhi
1,89,351
1,856
1,91,207
11
Goa
13,166
517
13,683
12
Gujarat
6,83,903
0
6,83,903
13
Haryana
1,95,764
588
1,96,352
14
Himachal Pradesh
81,482
475
81,957
15
Jammu & Kashmir
1,28,822
807
1,29,629
16
Jharkhand
2,06,182
2,209
2,08,391
17
Karnataka
4,96,234
0
4,96,234
18
Kerala
3,58,529
46
3,58,575
19
Ladakh
2,904
77
2,981
20
Lakshadweep
1,776
0
1,776
21
Madhya Pradesh
5,57,105
0
5,57,105
22
Maharashtra
6,82,744
189
6,82,933
23
Manipur
22,726
169
22,895
24
Meghalaya
13,998
91
14,089
25
Mizoram
11,680
74
11,754
26
Nagaland
9,695
123
9,818
27
Odisha
4,12,046
0
4,12,046
28
Puducherry
5,953
71
6,024
29
Punjab
1,03,799
59
1,03,858
30
Rajasthan
6,10,088
0
6,10,088
31
Sikkim
8,335
0
8,335
32
Tamil Nadu
2,46,420
1,154
2,47,574
33
Telangana
2,78,915
3,273
2,82,188
34
Tripura
69,196
366
69,562
35
Uttar Pradesh
8,58,602
0
8,58,602
36
Uttarakhand
1,10,326
0
1,10,326
37
West Bengal
5,14,570
2,382
5,16,952
38
Miscellaneous
1,16,018
430
1,16,448
Total
82,60,734
24,561
82,85,295
As on Day 30 of the vaccination drive (14th February, 2021), a total of 21,437 beneficiaries received vaccination across 877 sessions. Out of which, 20,504 beneficiaries were vaccinated for 1st dose and 933 HCWs received 2nd dose of vaccine.
The country is witnessing a progressive increase in the vaccination day by day.
10 States account for 69% of the total beneficiaries vaccinated in India. Uttar Pradesh alone accounts for 10.4% (8,58,602) beneficiaries.
India’s cumulative recoveries stand at 1.06cr (1,06,21,220) today. The Recovery Rate is 97.29%.
9,489 patients have recovered and discharged in the last 24 hours.
79.5% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 6 States.
Kerala has reported the maximum number of single day recoveries with 4,692 newly recovered cases (nearly 50%). 1,355 people recovered in Maharashtra in the past 24 hours followed by 486 in Karnataka.
11,649 new daily cases have been recorded in the last 24 hours
86.4% of the daily new cases are from 6 States.
Kerala reports the highest daily new cases at 4,612. It is followed by Maharashtra with 4,092, while Tamil Nadu reported 470 new cases.
90 fatalities have been recorded in the last 24 hours.
Six States account for 80%of the daily deaths. Maharashtra saw the maximum casualties (40), composing nearly 44.44% of the daily deaths. Kerala follows with 15 daily deaths and Tamil Nadu reported 6 casualties.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
রাজ্য/য়ু.তি. ৩৩দা এক্তিব কেস ৫,০০০গী মখাদা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা রাজ্য/য়ু.তি. ১৮দা মী শিখিবগী রিপোর্ত লৈতে বেনেফিসরী লাখ ৮৩গী ময়াদা কোবিদ ১৯গী তিকা থাখ্রে
15 FEB 2021 12:19PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী অপুনবা এক্তিব কেসলোদ লাখ ১.৩৯ (১,৩৯,৬৩৭) ওইখি। এক্তিব কেসলোদ অসি ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসকী চাদা ১.২৮ ওইরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা রাজ্য/য়ু.তি. ৩৩দা এক্তিব কেস ৫,০০০গী মখাদা লৈবগী রিপোর্ত তৌরক্লি। ত্রিপুরা অমসুং দামন & দ্যু & দাদ্রা & নগর হভেলিদা হৌজিক এক্তিব কেস অনি অনিখক লৈরি।
রাজ্য অহুম হায়বদি কেরলা, মহারাস্ত্র অমসুং কর্নাতকাদা পুন্না ভারতকী অপুনবা এক্তিব কেসকী চাদা ৭৭ (চাদা ৭৬.৫) ওইরি। কেরলা, মহারাস্ত্রনা পুল্লগা অপুনবা এক্তিব কেসকী চাদা ৭৪.৭২ ওইরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা রাজ্য/য়ু.তি. ১৮দা মী শিখিবগী রিপোর্ত লৈতে। মখোয়শিং অদুদি অসম, রাজস্থান, ওরিশা, আন্ধ্র প্রদেশ, হরিয়ানা, ঝার্খন্দ, উত্তরাখন্দ, মনিপুর, নগালেন্দ, লক্ষদীপ, মেঘলায়া, সিক্কিম, অন্দমান অমসুং নিকোবার ইথৎশিং, লদাখ (য়ু.তি.), মিজোরাম, অরুনাচল প্রদেশ, ত্রিপুরা অমসুং দামন & দ্যু & দাদ্রা & নগর হভেলিনি।
রাজ্য অমসুং য়ু.তি. তরাদসু হৌখিবা চয়োলদা মী শিখিদবগী রিপোর্ত তৌরকলি। মখোয়শিং অদুদি অন্দমান অমসুং নিকোবার ইথৎশিং, অরুনাচল প্রদেশ, দামন & দ্যু & দাদ্রা & নগর হভেলি, লদাখ (য়ু.তি.),মনিপুর,নগালেন্দ, সিক্কিম অমসুং ত্রিপুরানি।
২০২১গী ফেব্রুৱারী ১৫গী অয়ুক পুং ৮ ফাওবদা লৈবাক অসিদা কোবিদ ১৯গী তিকা থাখিবা হেল্থকেয়র অমসুং ফন্তলাইন ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং অসি লাখ ৮৩গী ময়া য়ৌখ্রে।
ঙসি অয়ুক পুং ৮ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না সেসন ১,৭৩,৭২৯গী খুত্থাংদা বেনেফিসরী ৮২,৮৫,২৯৫দা তিকা থাখ্রে। মসিদা ঐচ.সি.দবল্যু. ৫৯,৮৮,১১৩ (অহানবা দোজ), ঐচ.সি.দবল্যু. ২৪,৫৬১ (অনিশুবা দোজ) অমসুং এফ.এল.দবল্যু. ২২,৭২,৬২১ (অহানবা দোজ) মনুং চল্লি।
অহানবা দোজ ফংলবা মতুং নুমিৎ ২৮ মপুং ফারবা বেনেফিসরীশিং অদুগী ওইনা কোবিদ ১৯ ভেক্সিনেসনগী অনিশিবা দোজ ফেব্রুৱারী ১৩, ২০২১দা হৌখ্রে।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
অহানবা দোজ
অহানবা দোজ
অপুনবা দোজ
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৩,৬৪৬
০
৩,৬৪৬
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৩,৫৬,৫২১
৫,৮২০
৩,৬২,৩৪১
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১৫,৬৩৩
৪৬১
১৬,০৯৪
৪
অসাম
১,২৭,৬৫৮
২,২১৫
১,২৯,৮৭৩
৫
বিহার
৪,৯২,১৫২
০
৪,৯২,১৫২
৬
চান্দিগর
৮,৬৬০
১৪৩
৮,৮০৩
৭
ছত্তিসগর
২,৬২,০৯২
৮৯৫
২,৬২,৯৮৭
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
২,৯২২
৪১
২,৯৬৩
৯
দামন অমসুং দীয়ু
১,১২১
৩০
১,১৫১
১০
দিল্লী
১,৮৯,৩৫১
১,৮৫৬
১,৯১,২০৭
১১
গোৱা
১৩,১৬৬
৫১৭
১৩,৬৮৩
১২
গুজরাত
৬,৮৩,৯০৩
০
৬,৮৩,৯০৩
১৩
হরিয়ানা
১,৯৫,৭৬৪
৫৮৮
১,৯৬,৩৫২
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৮১,৪৮২
৪৭৫
৮১,৯৫৭
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
১,২৮,৮২২
৮০৭
১,২৯,৬২৯
১৬
ঝার্খন্দ
২,০৬,১৮২
২,২০৯
২,০৮,৩৯১
১৭
কর্নাতকা
৪,৯৬,২৩৪
০
৪,৯৬,২৩৪
১৮
কেরেলা
৩,৫৮,৫২৯
৪৬
৩,৫৮,৫৭৫
১৯
লদাখ
২,৯০৪
৭৭
২,৯৮১
২০
লক্ষদীপ
১,৭৭৬
০
১,৭৭৬
২১
মধ্য প্রদেশ
৫,৫৭,১০৫
০
৫,৫৭,১০৫
২২
মহারাস্ত্র
৬,৮২,৭৪৪
১৮৯
৬,৮২,৯৩৩
২৩
মনিপুর
২২,৭২৬
১৬৯
২২,৮৯৫
২৪
মেঘালয়
১৩,৯৯৮
৯১
১৪,০৮৯
২৫
মিজোরাম
১১,৬৮০
৭৪
১১,৭৫৪
২৬
নাগালেন্দ
৯,৬৯৫
১২৩
৯,৮১৮
২৭
ওরিশা
৪,১২,০৪৬
০
৪,১২,০৪৬
২৮
পুদুচেরী
৫,৯৫৩
৭১
৬,০২৪
২৯
পঞ্জাব
১,০৩,৭৯৯
৫৯
১,০৩,৮৫৮
৩০
রাজস্থান
৬,১০,০৮৮
০
৬,১০,০৮৮
৩১
সিক্কিম
৮,৩৩৫
০
৮,৩৩৫
৩২
তামিল নাদু
২,৪৬,৪২০
১,১৫৪
২,৪৭,৫৭৪
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৭৮,৯১৫
৩,২৭৩
২,৮২,১৮৮
৩৪
ত্রিপুরা
৬৯,১৯৬
৩৬৬
৬৯,৫৬২
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৮,৫৮,৬০২
০
৮,৫৮,৬০২
৩৬
উত্তরাখন্দ
১,১০,৩২৬
০
১,১০,৩২৬
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৫,১৪,৫৭০
২,৩৮২
৫,১৬,৯৫২
৩৮
অতোপ্পশিং
১,১৬,০১৮
৪৩০
১,১৬,৪৪৮
অপুনবা
৮২,৬০,৭৩৪
২৪,৫৬১
৮২,৮৫,২৯৫
ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী ৩০শুবা নুমিৎতা (ফেব্রুৱারী ১৪, ২০২১), সেসন ৮৭৭তা অপুনবা বেনেফিসরী ২১,৪৩৭না তিকা থাখি। মদুগী মনুংদা, বেনেফিসরী ২০,৫০৪দা অহানবা দোজকীদমক তিকা থাখি অমদি ঐচ.সি.দবল্যু. ৯৩৩দা অনিশুবা দোজকী তিকা থাখি।
লৈবাক অসিনা নুমিৎ খুদিংগী ওইনা তিকা থাবা হেনগৎলকপগী শাক্ষি ওইরি।
ভারত্তা তিকা থাখিবা অপুনবা বেনেফিসরীগী চাদা ৬৯দি রাজ্য ১০দগী ওইরি। উত্তর প্রদেশ খক্তদা বেনেফিসরী চাদা ১০.৪ (৮,৫৮.৬০২) ওইরি।
ঙসি ভারতকী অপুনবা ফগৎলকপা অসি করোর ১.০৬ (১,০৬,২১,২২০) ওইরি। ফগৎলকপগী চাং অসি চাদা ৯৭.২৯ ওইরি। হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ৯,৪৮৯ নাবা ফখি অমদি দিসচার্জ তৌখি।
রাজ্য ৬তা অনৌবা রিকোবর তৌরবা কেস চাদা ৭৯.৫ ওবজার্ব তৌখি।
অনৌবা রিকোবর তৌরবা কেস ৪,৬৯২ (চাদা ৫০গী ময়া)গা লোয়ননা কেরলাদা নোংমা খক্তদা নাবা ফগৎলকপগী খ্বাইদগী য়াম্বা মশিং রিপোর্ত তৌরকখি। হৌখিবা পুং ২৪দা মহারাস্ত্রদা মীওই ১,৩৫৫ নাবা ফখি কর্নাতকানা ৪৮৬তা মতুং ইন্নখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা দেলী কেস ১১,৬৪৯ রেকোর্দ তৌখি।
অনৌবা দেলী কেসকী চাদা ৮৬.৪দি রাজ্য ৬তগীনি।
কেরলানা ৪,৬১২দা অনৌবা দেলী কেস খ্বাইদগী ৱাংনা রিপোর্ত তৌরকখি। মহারাস্ত্রনা ৪,০৯২গা লোয়ননা মসিগী তুংদা ইনবা মতমদা তমিল নাদুনা অনৌবা কেস ৪৭০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯০ শিখিবগী রেকোর্দ তৌখি।
নুংতিগী শিখিবগী চাদা ৮০দি রাজ্য তরুকতগীনি। মহারাস্ত্রনা খ্বাইদগী য়াম্বা কেজুএলিতী (৪০) উৎলি, নুংতিগী শিখিবগী চাদা ৪৪.৪৪গী ময়া ওইরি। নুংতিগী শিখিবা ১৫গা লোয়ননা কেরলানা তুংদা ইন্নরি অমদি তমিল নাদুনা কেজুএলিতী ৬ রিপোর্ত তৌরক্লি।