প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহারাজা সুহেলদেব মেমোরিএল অমসুং চিত্তৌরা পাৎকী চাওখৎ থৌরাংগী থবক্কী উরেপ উয়ুং তম্লগনি
14 FEB 2021 11:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী ফেব্রুৱারী ১৬কী অয়ুক পুং ১১:০০ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সগী খুত্থাংদা মহারাজা সুহেলদেব মেমোরিএল অমসুং চিত্তৌরা পাৎকী চাওখৎ থৌরাং থবক্কী উরেপ উয়ুং তম্লগনি । উত্তর প্রদেশকী বাহরাইচতা পাকথোক্কদৌরিবা থৌরম অসিনা মহারাজা সুহেলদেবু নিংশিংহগল্লি। য়ু.পি.গী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী য়োগী অদিত্যানাথসু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।
মপুং ফাবা প্রোজেক্ত অসিদা মহারাজা সুহেলদেবগী মীতম য়ুংখৎপা অমসুং লমকোইবশিংগী মফমশিং মদুদি কেফেরিয়া, মীথুংশঙ অমসুং অঙাংশিংগী লমপাক য়াওরি।
মহারাজা সুহেলদেবগী কত্থোকপা অমসুং লৈবাকপু নিংজবা অসিনা মীয়ামগী পুক্নিং থৌগৎনিঙাইনি অমসুং মহাক্কী নিংশিং খুদমগী মফম শেমগৎপা অসিনা লৈবাক অসিদা মহারাজা সুহেলদেবগী মথৌনা লৈবা অসি হেন্না মীয়ামদা উৎলি। মসিনা লমকোইবশিংগী পুক্নিং হেন্না চিংশিন্নবা মরম ওইরি।

Prime Minister's Office
PM to lay the foundation stone of Maharaja Suheldev Memorial and development work of Chittaura Lake
14 FEB 2021 11:27AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi will lay the foundation stone of Maharaja Suheldev Memorial and development work of Chittaura Lake on 16th February 2021 at 11:00 AM through video conferencing. The event in Bahraich, Uttar Pradesh marks the birth anniversary of Maharaja Suheldev. Chief Minister of UP Shri Yogi Adityanath will also be present on the occasion.
The complete project will include installation of an equestrian statue of Maharaja Suheldev and development of various tourist amenities like cafeteria, guest house and a children’s park.
Maharaja Suheldev's devotion and service to the country is a source of inspiration for all and with the development of this memorial site, the country will be able to get better acquainted with the heroic saga of Maharaja Suheldev. It would also further enhance the tourist potential of this site.