ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶ୍ୱ ରେଡିଓ ଦିବସରେ ଶ୍ରୋତାମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 FEB 2021 10:00AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଶ୍ୱ ରେଡିଓ ଦିବସରେ ସମସ୍ତ ରେଡିଓ ଶ୍ରୋତାଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇବା ସହ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ରେଡିଓ ଏକ ଚମତ୍କାର ମାଧ୍ୟମ, ଯାହା ସାମାଜିକ ସଂଯୋଗକୁ ଦୃଢୀଭୂତ କରିଥାଏ ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, "ବିଶ୍ୱ ରେଡିଓ ଦିବସର ଶୁଭେଚ୍ଛା! ସମସ୍ତ ରେଡିଓ ଶ୍ରୋତା ଏବଂ ନୂତନ ପ୍ରଯୁକ୍ତି ଓ ସଙ୍ଗୀତ ସହିତ ରେଡିଓକୁ ଖ୍ୟାତିସମ୍ପନ୍ନ କରିଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କୁ ମୋର ଅଭିନନ୍ଦନ । ଏହା ଏକ ଚମତ୍କାର ମାଧ୍ୟମ, ଯାହା ସାମାଜିକ ସମ୍ପର୍କକୁ ଦୃଢୀଭୂତ କରୁଛି । ମୁଁ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଭାବରେ ମନ କି ବାତ ମାଧ୍ୟମରେ ରେଡିଓର ସକାରାତ୍ମକ ପ୍ରଭାବକୁ ଅନୁଭବ କରିଛି” ।

Prime Minister's Office
PM greets radio listeners on World Radio Day
13 FEB 2021 10:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all radio listeners on World Radio Day and said Radio is a fantastic medium, which deepens social connect.
In a tweet, the Prime Minister said, "Happy World Radio Day! Greetings to all radio listeners and kudos to all those who keep the radio buzzing with innovative content and music. This is a fantastic medium, which deepens social connect. I personally experience the positive impact of radio thanks to #MannKiBaat."