প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী মপোক নুমিত্তা পন্দিৎ ভিমসেন জোসিগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
04 FEB 2021 5:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পন্দিৎ ভিমসেন জোসিগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
তুইত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি. “মহাক্কী মপোক নুমিত্তা ঐনা পন্দিৎ ভিমসেন জোসিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎলি। কলচর অমসুং ঈশৈগীদমক মহাক্না পাংথোক্লম্বা অচৌবা থবকশিং ঐখোয়না নিংশিংলি। মহাক্কী ঈশৈশিং মালেমদা মমিং চৎলে। ঐখোয়না মহাক্কী চহি ১০০শুবা মপোক কুমওনগী থৌরমশিং পাংথোকপা হৌবা মরম্না চৎলিবা চহি অসি অখন্নবা অমনি”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to Pandit Bhimsen Joshi on his birth anniversary
04 FEB 2021 5:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Pandit Bhimsen Joshi Ji on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said, "I pay homage to Pandit Bhimsen Joshi Ji on his birth anniversary. We recall his monumental contribution to the world of culture and music. His renditions have attained global popularity. This year is special because we begin his birth centenary celebrations."