প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন্ম তিথিত পণ্ডিত ভীমসেন যোশীৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
04 FEB 2021 5:09PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি পণ্ডিত ভীমসেন যোশীৰ জন্ম তিথিত তেওঁৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘পণ্ডিত ভীমসেন যোশী জীৰ জন্ম তিথিত তেওঁৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছোঁ। সংস্কৃতি আৰু সংগীতৰ জগতখনত তেওঁৰ অনবদ্য অৱদানক আমি সোঁৱৰণ কৰোঁ। তেওঁৰ গায়কীয়ে বিশ্বজুৰি জনপ্ৰিয়তা অৰ্জন কৰিছিল। চলিত বৰ্ষটো এই কাৰণত বিশেষ কাৰণ আমি তেখেতৰ জন্ম শতবাৰ্ষিকী উদযাপন কৰা আৰম্ভ কৰিছোঁ।’

Prime Minister's Office
PM pays homage to Pandit Bhimsen Joshi on his birth anniversary
04 FEB 2021 5:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Pandit Bhimsen Joshi Ji on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said, "I pay homage to Pandit Bhimsen Joshi Ji on his birth anniversary. We recall his monumental contribution to the world of culture and music. His renditions have attained global popularity. This year is special because we begin his birth centenary celebrations."