Prime Minister's Office
PM to inaugurate ‘Chauri Chaura’ Centenary Celebrations on 4th February
02 FEB 2021 11:15AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the Chauri Chaura Centenary Celebrations at Chauri Chaura, Gorakhpur, Uttar Pradesh, on 4th February 2021 at 11 AM via video conferencing. The day marks 100 years of the ‘Chauri Chaura’ incident, a landmark event in the country’s fight for independence. Prime Minister will also release a postal stamp dedicated to the Chauri Chaura centenary during the event. Chief Minister of Uttar Pradesh will also be present on the occasion.
The centenary celebrations and various events planned by the State government will begin in all 75 districts of the State from 4th February 2021 and will continue till 4th February 2022.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ‘চৌরি চৌরা’গী চাম্মা শুবা থৌরম ফেব্রুৱারীগী ৪দা হৌদোক্কদৌরি
02 FEB 2021 11:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চৌরি চৌরাগী চাম্মা শুবা থৌরম উত্তর প্রদেশকী, গোরাখপুরগী, চৌরি চৌরাদা ২০২১গী ফেব্রুৱারীগী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা হৌদোক্কদৌরি। নুমিৎ অসি ‘চৌরি চৌরা’গী থৌদোক, নিংখা তম্বগী লান্থেংদা লৈবাক্কী ওইনা শকখংলবা মফম ওইনা চহি ১০০শুবগী পাংথোক্লি। প্রধান মন্ত্রীনা চৌরি চৌরাগী চহি ১০০শুবা অসিদা কৎতুনা পোস্তেল স্তাম্প অমা থৌরম অসিদা ফোংগনি। উত্তর প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রীশু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।
চহি চাম্মা শুবগী পাংথোকপা থৌরম অমসুং স্তেত সরকার অসিনা শিল্লিবা মখল কয়াগী থৌরমশিং অসি স্তেত অসিগী দিস্ত্রীক্ত ৭৫দা ২০২১গী ফেব্রুৱারীগী ৪দগী হৌদুনা ২০২২গী ফেব্রুৱারীগী ৪ ফাওবা চৎথগনি।