হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতনা য়াম্না তাবা এক্তিব কেসশিংগী ত্রেজেক্তরীদা লেপ্পা লৈতনা চংশিনখ্রে
লৈবাক্কী অপুনবা এক্তিব কেসলোদকী ৬৫%গী ময়াদি রাজ্য ২ খক্তদগী ওইখ্রে
থা ৮গী মতুংদা হৌখিবা পুং ২৪দা নৌনা শীখিবা ১৩১ রেজিস্তর তৌখ্রে
25 JAN 2021 10:54AM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি লাখ ১.৮৪ (১,৮৪,১৮২) দা হায়থখ্রে। অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগীদা এক্তিব কেসশিংগী শরুক অসি ১.৭৩%. দা হন্থখ্রে।
এক্তিব কেসশিংগী অয়াম্বা শরুক রাজ্য অনি খক্তদগী ওইখ্রে। কেরেলা অমসুং মহারাস্ত্র খক্তদগী অপুনবা এক্তিব কেসশিংগী ৬৪.৭১% হেন্না ওইখ্রে।
কেরেলানা এক্তিব কেসশিংগী ৩৯.৭% ওইখ্রে অমরোমদা মহারাস্ত্রনা অপুনবা এক্তিব কেসশিংগী ২৫% ওইখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অপুনবা এক্তিব কেসশিংদা কেস ২২৬ হন্থখিবগী রেকোর্দ তৌখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা লৈবাক্কী তেলীদা অনৌবা কেস ১৩,২০৩ হাপচিনখ্রে। অমরোমদা, হৌখিবা পুং ২৪দা ফগৎখিবা রেজিস্তর ১৩,২৯৮ তৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা নৌনা শীখিবা ১৩১ রেকোর্দ তৌখ্রে। মসি থা ৮ অসিদা খ্বাইদগী তাবনি।
ঙসি ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত ১৯,২৩,৩৭,১১৭ পাঙথোকখ্রে।
রাজ্য/য়ু.তি. ২১গী তেস্ত পর মিলিয়ন পোপুলেসন অসি লৈবাক্কী লৈরিবা চাংচৎতগী হেনখ্রে (১,৩৯,৩৭৪)।
রাজ্য/য়ু.তি. ১৫গী তেস্ত পর মিলিয়ন পোপুলেসন অসি লৈবাক্কী লৈরিবা চাংচৎতগী তাখ্রে ।
জনুৱারী ২৫গী অয়ুক পুং ৮ ফাওবদা লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোক্লিবা কোবিদ ১৯ বেক্সিনেসন এক্সর্সাইসকী মখাদা বেনিফিসরী ১৬,১৫,৫০৪ বেক্সিন কাপখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা সেসন ৬৯৪দা মীওই ৩৩,৩০৩ বেক্সিন কাপখ্রে। হৌজিক ফাওবদা সেসন ২৮,৬১৪ পাঙথোকখ্রে।
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
তিকা থাখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
২,০১৯
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১,৪৭,০৩০
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৬,৫১১
৪
অসাম
১৩,৮৮১
৫
বিহার
৭৬,১২৫
৬
চান্দিগর
১,৫০২
৭
ছত্তিসগর
২৮,৭৩২
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৩৪৫
৯
দামন অমসুং দীয়ু
২৮৩
১০
দিল্লী
২৫,৮১১
১১
গোৱা
১,৫৬১
১২
গুজরাত
৭৮,৪৬৬
১৩
হরিয়ানা
৭২,২০৪
১৪
হিমাচল প্রদেশ
১৩,৫৪৪
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
১১,৬৪৭
১৬
ঝার্খন্দ
১৪,৮০৬
১৭
কর্নাতকা
১,৯১,৪৪৯
১৮
কেরেলা
৫৩,৫২৯
১৯
লদাখ
৫৫৮
২০
লক্ষদীপ
৬৩৩
২১
মধ্য প্রদেশ
৩৮,২৭৮
২২
মহারাস্ত্র
৯৯,৮৮৫
২৩
মনিপুর
২,৩১৯
২৪
মেঘালয়
২,২৩৬
২৫
মিজোরাম
৩,৯৭৯
২৬
নাগালেন্দ
৩,৪৪৩
২৭
ওরিশা
১,৫২,৩৭১
২৮
পুদুচেরী
১,৪৭৮
২৯
পঞ্জাব
৩১,৩২৭
৩০
রাজস্থান
৯৩,৫২৫
৩১
সিক্কিম
৯৬০
৩২
তামিল নাদু
৬১,৭২০
৩৩
তেলঙ্গনা
১,১০,০৩১
৩৪
ত্রিপুরা
১৪,২৫২
৩৫
উত্তর প্রদেশ
১,২৩,৭৬১
৩৬
উত্তরাখন্দ
১০,৫১৪
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৮৪,৫০৫
৩৮
অরোপ্পশিং
৪০,২৮৪
অপুনবা
১৬,১৫,৫০৪
পুন্না ফগৎখিবা কেসশিং অসি করোর ১.০৩ (১,০৩,৩০,০৮৪) ওইদুনা নাবা ফগৎলকপগী চাং ৯৬.৮৩% য়ৌহনখ্রে। নাবা ফগৎলকপা অমসুং এক্তিব কেসশিংগী মরক্তা লৈবা খেন্নবা মখা তানা হেনগৎলক্তুনা হৌজিক ১,০১,৪৫,৯০২ শুখ্রে।
নৌনা ফগৎখিবা কেসশিংগী ৭৯.১২%দি রাজ্য/য়ু.তি. ৯দগী ওইখ্রে।
নৌনা ফগৎলকপা ৫,১৭৩গা লোইননা কেরেলানা নোংমা খক্তদা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎলকপগী রিপোর্ত তৌখ্রে। মহারাস্ত্রদা ১,৭৪৩ নৌনা ফগৎতুনা মতুং ইন্নখ্রে। গুজরাত্তা অতোপ্পা ৭০৮ ফগৎতুনা রেকোর্দ তৌখ্রে।
অনৌবা কেসশিংগী ৮১.২৬%দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ৬তগী ওইখ্রে।
কেরেলানা হৌখিবা পুং ২৪দা নুংতিগী থেংনবা অনৌবা কেসশিংগী মশিং ৬,০৩৬ থেংনদুনা মশিং খ্বাইদগী য়াম্বা ওইখ্রে। মহারাস্ত্রদা অনৌবা কেস ২,৭৫২ রেকোর্দ তৌখ্রে অমরোমদা কর্নাতকাদা ঙরাং অনৌবা কেস ৫৭৩ রিপোর্ত তৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা রিপোর্ত তৌরকখিবা শীখিবা ১৩১গী মনুংদা ৮০.১৫%দি রাজ্য/য়ু.তি. তরেৎতগী ওইখ্রে।
মহারাস্ত্রদা শীখিবা ৪৫ রিপোর্ত তৌখ্রে। কেরেলা অমসুং দিল্লীদা মথং শিৎনবা নৌনা শীখিবা ২০ অমসুং ৯ থেংনখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
India steadily sustains its trajectory of very low Active Cases
2 States alone contribute nearly 65% of Total Active Caseload of the country
131 Daily New Deaths registered in the last 24 hours after 8 months
25 JAN 2021 10:54AM by PIB Delhi
India’s active caseload has fallen to 1.84 lakh (1,84,182) today. The share of Active Cases in the total Positive Cases has further shrunk to 1.73%.
A bulk of the active cases is contributed by merely two States. Kerala and Maharashtra alone account for more than 64.71% of the Total Active cases.
Kerala accounts for 39.7% of the active cases whereas Maharashtra contributes 25% of the total active cases.
A net decline of 226 cases has been recorded in the total active cases in last 24 hours. 13,203 new cases were added to the national tally in the last 24 hours. On the other hand, 13,298 recoveries were registered in the last 24 hours.
131 new deaths have been recorded in the last 24 hours. This is the lowest in 8 months.
India has conducted a total of 19,23,37,117 tests till today.
21 States/UTs have better tests per million population than the national average (1,39,374).
15 States/UTs have lower tests per million population than the national average.
As on 25th January, 2021, till 8 AM, 16,15,504 beneficiaries have received the vaccination under the countrywide COVID19 vaccination exercise.
In the last 24 hours, 33,303 people were vaccinated across 694 sessions. 28,614 sessions have been conducted so far.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
2,019
2
Andhra Pradesh
1,47,030
3
Arunachal Pradesh
6,511
4
Assam
13,881
5
Bihar
76,125
6
Chandigarh
1,502
7
Chhattisgarh
28,732
8
Dadra & Nagar Haveli
345
9
Daman & Diu
283
10
Delhi
25,811
11
Goa
1,561
12
Gujarat
78,466
13
Haryana
72,204
14
Himachal Pradesh
13,544
15
Jammu & Kashmir
11,647
16
Jharkhand
14,806
17
Karnataka
1,91,449
18
Kerala
53,529
19
Ladakh
558
20
Lakshadweep
633
21
Madhya Pradesh
38,278
22
Maharashtra
99,885
23
Manipur
2,319
24
Meghalaya
2,236
25
Mizoram
3,979
26
Nagaland
3,443
27
Odisha
1,52,371
28
Puducherry
1,478
29
Punjab
31,327
30
Rajasthan
93,525
31
Sikkim
960
32
Tamil Nadu
61,720
33
Telangana
1,10,031
34
Tripura
14,252
35
Uttar Pradesh
1,23,761
36
Uttarakhand
10,514
37
West Bengal
84,505
38
Miscellaneous
40,284
Total
16,15,504
The total recovered cases stand at 1.03 Cr (1,03,30,084) which translates to a Recovery Rate of 96.83%. The gap between Recovered cases and Active cases continues to grow and presently stands at 1,01,45,902.
79.12% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 9 States/UTs.
Kerala has reported the maximum number of single day recoveries with 5,173 recoveries. Maharashtra follows with 1,743 new recoveries. Gujarat recorded another 704 daily recoveries.
81.26% of the new cases are concentrated in 6 States and UTs.
Kerala reported the maximum daily new cases numbering 6,036 in the last 24 hours. Maharashtra recorded 2,752 new cases while Karnataka has reported 573 new cases yesterday.
Seven States/UTs account for 80.15% of the 131case fatalities reported in the past 24 hours.
Maharashtra has reported 45 deaths. Kerala and Delhi follow with 20 and 9 new deaths, respectively.