হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ মখা তানা লাখ ১.৮৫তা হন্থরকখ্রে
রাজ্য/য়ু.তি. ২৮গী এক্তিব কেস ৫,০০০দগী তানা লৈ
রাজ্য/য়ু.তি. ২৮গী নাবা ফগৎলকপগী চাং লৈবাক্কী লৈরিবা চাংচৎতগী হেল্লি
বেনিফিসরী লাখ ১৪গী ময়াদা কোবিদ১৯ বেক্সিন কাপখ্রে
23 JAN 2021 11:33AM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা এক্তিব কেসলোদ অসি লেপ্পা লৈতনা মখা কুমথরকপগী খোঙচৎতা চংশিনখ্রে। ঙসি ১.৮৫ লাখ (১,৮৫,৬৬২) দা হায়থখ্রে।
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেসলোদ অসি ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী ১.৭৪% খক্তা ওইরে।
হৌখিবা পুং ২৪দা নুংতিগী ওইনা থেংনবা অনৌবা কেসশিংগী মশিং অসি ১৪,২৫৬ ওইখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা কেস ১৭,১৩০ নাবা ফগৎখ্রে অমদি দিচারগজ তৌখ্রে। মসিনা অপুনবা এক্তিব কেসলোদতগী পুন্না কেস ৩,০২৬ হন্থহনখ্রে।
রাজ্য/য়ু.তি. ২৮গী এক্তিব কেস ৫,০০০দগী তানা লৈ।
পুন্না নাবা ফগৎখিবা কেস ১,০৩,০০,৮৩৮ শুখ্রে।
নৌবা নাবা ফগৎলকখিবশিংনা অনৌবা কেসশিংদগী মশিং হেনগৎলপা অসিনা ঙসি নাবা ফগৎলকপগী চাং ৯৬.৮২%দা হেনগৎহনখ্রে।
নাবা ফগৎখিবা কেসশিং অমসুং এক্তিব কেসশিংগী মরক্তা লৈবা খেন্নবা অসি লেপ্পা লৈতনা হেনগৎলক্লি অমদি হৌজিক ১,০১,১৫,১৭৬ শুখ্রে।
রাজ্য/য়ু.তি. ২৮গী নাবা ফগৎলকপগী চাং লৈবাক্কী লৈরিবা চাংচৎতগী হেল্লি।
লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ ১৯ বেক্সিনেসনগী এক্সর্সাইসকী মখাদা জনুৱারী ২৩, ২০২১গী অয়ুক পুং ৭ ফাওবদা বেনিফিসরী লাখ ১৪ (১৩,৯০,৫৯২)দা কাপখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা সেসন ৬,২৪১দা মীওই ৩,৪৭,০৫৮ বেক্সিন কাপখ্রে। হৌজিক ফাওবদা সেসন ২৪,৪০৮ পাঙথোকখ্রে।
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
তিকা থাখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
১,৪৬৬
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১,৩৩,২৯৮
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৫,৯৫৬
৪
অসাম
১৩,৮৮১
৫
বিহার
৬৩,৬২০
৬
চান্দিগর
১,১৫৭
৭
ছত্তিসগর
২২,২৫৯
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
২৬২
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৯৪
১০
দিল্লী
১৮,৮৪৪
১১
গোৱা
৯৪৬
১২
গুজরাত
৪৬,১৫০
১৩
হরিয়ানা
৬২,১৪২
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৯,৬০৯
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
৯,৮২৭
১৬
ঝার্খন্দ
১৪,৮০৬
১৭
কর্নাতকা
১,৮৪,৬৯৯
১৮
কেরেলা
৪৭,২৯৩
১৯
লদাখ
৪০১
২০
লক্ষদীপ
৫৫২
২১
মধ্য প্রদেশ
৩৮,২৭৮
২২
মহারাস্ত্র
৭৪,৯৬০
২৩
মনিপুর
১,৯২৩
২৪
মেঘালয়
২,০৭৮
২৫
মিজোরাম
৩,৬৫৭
২৬
নাগালেন্দ
৩,৪৪৩
২৭
ওরিশা
১,৩০,০০৭
২৮
পুদুচেরী
১,০৯৭
২৯
পঞ্জাব
২১,৩৪০
৩০
রাজস্থান
৪৩,৯৪৭
৩১
সিক্কিম
৯৬০
৩২
তামিল নাদু
৫১,৬৫১
৩৩
তেলঙ্গনা
১,১০,০৩১
৩৪
ত্রিপুরা
১৪,২৫২
৩৫
উত্তর প্রদেশ
১,২৩,৭৬১
৩৬
উত্তরাখন্দ
১০,৫১৪
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৮৪,৫০৫
৩৮
অরোপ্পশিং
৩৬,৯২৬
Total
১৩,৯০,৫৯২
নৌনা ফগৎখিবা কেসশিংগী ৮৪.৩০% দি রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগী ওইখ্রে।
কেরেলানা নৌনা কেস ৬,১০৮ ফগৎখিবগা লোইননা নোংমা খক্তদা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎপগী রিপোর্ত তৌখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা মহারাস্ত্রদা মীওই ৩,৪১৯ নাবা ফগৎখিবা কর্নাতকানা মতু ইনদুনা ৮৯০ ফগৎখি।
অনৌবা কেসশিংগী ৭৯.৯৯%দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ৬তগী ওইখ্রে।
অনৌবা কেস ৬,৭৫৩ থেংনদুনা কেরেলানা মখা তানা মশিং খ্বাইদগী ৱাংনা রিপোর্ত তৌরকখ্রে। ২,৭৭৯গা লোইননা মহারাস্ত্রনা মতুং ইনখি অমরোমদা তামিল নাদুদা অনৌবা কেস ৫৭৪ রিপোর্ত তৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৮দা কেস ফেতেলিতী ১৫২ থেংনখ্রে।
নৌনা শীখিবগী ৭৫.৬৬% দি রাজ্য/য়ু.তি. তিপানদগী ওইখ্রে। মহারাস্ত্রদা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না শীখি (৫০), কেরেলানা নুংতিগী শীখিবা ১৯গা লোইননা মতুং ইন্নখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
India's Active Caseload further contracts to 1.85 Lakh
28 States/UTs have less than 5,000 active cases
28 States/UTs have Recovery Rate more than the National Average
Nearly 14 lakh beneficiaries have received the COVID19 vaccination
23 JAN 2021 11:33AM by PIB Delhi
India’s total Active Caseload continues to manifest sustained downward movement. It has dropped to 1.85 lakh (1,85,662) today.
India’s present active caseload now consists of just 1.74% of India’s Total Positive Cases.
The number of daily new cases in the last 24 hours is 14,256. 17,130 cases recovered and were discharged in the last 24 hours. This has led to a net decline of 3,026 cases from the total active caseload.
28 States/UTs have less than 5,000 active cases.
The total recovered cases stand at 1,03,00,838.
The difference in New Recoveries outnumbering New Cases has also improved the Recovery Rate to 96.82%today.
The gap between Recovered Cases and Active Cases, that is steadily increasing, and presently stands at 1,01,15,176.
28 States/UTs have Recovery Rate more than the national average.
As on 23rd January, 2021, till 8 AM, nearly 14 lakh (13,90,592) beneficiaries have received the vaccination under the countrywide COVID19 vaccination exercise.
In the last 24 hours, 3,47,058 people were vaccinated across 6,241 sessions. 24,408 sessions have been conducted so far.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
1,466
2
Andhra Pradesh
1,33,298
3
Arunachal Pradesh
5,956
4
Assam
13,881
5
Bihar
63,620
6
Chandigarh
1,157
7
Chhattisgarh
22,259
8
Dadra & Nagar Haveli
262
9
Daman & Diu
94
10
Delhi
18,844
11
Goa
946
12
Gujarat
46,150
13
Haryana
62,142
14
Himachal Pradesh
9,609
15
Jammu & Kashmir
9,827
16
Jharkhand
14,806
17
Karnataka
1,84,699
18
Kerala
47,293
19
Ladakh
401
20
Lakshadweep
552
21
Madhya Pradesh
38,278
22
Maharashtra
74,960
23
Manipur
1,923
24
Meghalaya
2,078
25
Mizoram
3,657
26
Nagaland
3,443
27
Odisha
1,30,007
28
Puducherry
1,097
29
Punjab
21,340
30
Rajasthan
43,947
31
Sikkim
960
32
Tamil Nadu
51,651
33
Telangana
1,10,031
34
Tripura
14,252
35
Uttar Pradesh
1,23,761
36
Uttarakhand
10,514
37
West Bengal
84,505
38
Miscellaneous
36,926
Total
13,90,592
84.30% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 10 States/UTs.
Kerala has reported the maximum number of single day recoveries with 6,108 newly recovered cases. 3,419 people recovered in Maharashtra in the past 24 hours followed by 890 in Karnataka.
79.99% of the new cases are from 6 States and UTs.
Kerala continues to report the highest daily new cases at 6,753. It is followed by Maharashtra with 2,779, while Tamil Nadu reported 574 new cases.
152 case fatalities have been reported in the past 24 hours.
Eight States/UTs account for 75.66% of the new deaths. Maharashtra saw the maximum casualties (50). Kerala follows with 19 daily deaths.