প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জনুৱারী ২২দা বরানাসিদা কোবিদ বেক্সিনেসন দ্রাইভকী বেনিফিসরীশিং অমসুং বেক্সিনেতরশিংগা ৱারী শাগনি
21 JAN 2021 4:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারী ২২দা ভিদিও কনফরেন্সিংগী থোংদা নুমিৎ য়ুংবা পুং ১:১৫ তাবা মতমদা বরানাসিদা কোবিদ বেক্সিনেসন দ্রাইভকী বেনিফিসরীশিং অমসুং বেক্সিনেতরশিংগা ৱারী শাগনি। শরুক য়ারিবশিংনা ৱারী ৱাতাই শাবা অদুদা মখোয়না বেক্সিনেসনগী মতাংদা অহানবা ওইনা থেংনরকপা অৱা-নুংঙাইগী মতাংদা পাউদমগনি।
ৱারী-ৱাতাই শাবা অসিগী মতুংদা মখা তারকপা ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী ওইনা খ্বাইদগী চাউবা বেক্সিনেসন দ্রাইভ অসি মাই পাক্না অপনবা লৈতনা পাঙথোক্নবা সাইন্তিস্তশিং, রাজনিতীগী লুচিংবশিং, ওফিসিএলশিং অমসুং অতোপ্পা স্তেকহোল্দরশিংগা লোইননা দাইলোগশিং অমসুং খন্ন-নৈনবা পাঙথোক্কনি।

Prime Minister's Office
PM to interact with Beneficiaries and Vaccinators of Covid vaccination drive in Varanasi on 22nd January
21 JAN 2021 4:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with beneficiaries and vaccinators of Covid vaccination drive in Varanasi on 22nd January, 2021 at 1:15 PM via video conferencing. The participants in the interaction will share their first hand experience of vaccination.
The interaction follows continuous dialogue and discussion by the Prime Minister with scientists, political leaders, officials and other stakeholders to proactively ensure smooth conduct of the world’s largest vaccination drive.